Hirdetés
Hirdetés

Sminktermékek, amiből nem éri meg drágát venni

Vannak olyan kozmetikumok, amikből a bőröd érdekében a legmegfelelőbbet kell választanod és nem éri meg spórolni... Azonban tudtad, hogy a drogériák polcain lapulnak olyan tremékek, amik szinte még jobbak is, mint néhány luxus márka cuccai? Most olyan sminktermékeket szedtünk össze, amikből valamilyen oknál fogva nem éri meg a drága verziókat választani, vagy könnyen lejárnak, vagy pedig gyorsan elfogynak, vagy csak simán a drogériában is nagyon jókat lehet találni.

Szempillaspirál

Ez egy olyan kozmetikum, amiből tényleg elég a drogériásat választani, ugyanis a Maybelline spirálok sokkal jobbak, mint a legtöbb drága...

Szájceruza

A drogériás cikkek között szuper formulák lapulnak és olyan gyorsan elfogy az ember kedvenc árnyalata, hogy egyáltalán nem éri meg a nagyobb befektetést. A pigmentáltságuk és a tartósságuk pedig szinte az összesnek megegyezik.

Szemöldök cuccok

Itt főleg a ceruzákból és tégelyes krém állagú festékekből elég beszerezned az olcsóbb verziót ugyanis kb két hónap után a legtöbb amúgy is beszárad felbontás után. Sőt, ha minden nap használod, akkor gyorsan el is fogy. 

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés