Hirdetés
Hirdetés

Négy hónappal a szülés után bújt meztelen estélyibe Sienna Miller - Fotók

Sienna Miller az est szemet gyönyörködtetője barátnője, Lola születésnapi partiján. Az ok: a ruhája, amely kevés teret enged a képzeletnek.
Senki sem érti úgy a fergeteges, mégis stílusos bulik művészetét, mint a brit It girlök, és ezt ismét lenyűgözően bizonyították a 24 éves Lola Crichton-Stuart partiján. Mindenekelőtt Sienna Miller keltett feltűnést az interneten a megjelenésével.

Dögös buli dögös külsővel

Lola Crichton-Stuart fényűző születésnapi partiján forró lett a hangulat - és nemcsak az ünneplés, hanem a stílus tekintetében is. A vendégek olyan extravagáns megjelenéseket választottak, amelyek mély betekintést engedtek. Különösen a 42 éves színésznő, Sienna Miller volt az est szemet gyönyörködtetője.Sienna Miller: Négy hónappal a szülés után egy meztelen ruhában nyűgözte le a közönséget

Négy hónappal ezelőtt Sienna Miller és barátja, a 27 éves Oli Green örömmel üdvözölték első kislányukat. A kétgyermekes anyuka azonban nem beszél hosszú babaszünetről. Az "Alfie" színésznője egy jól megérdemelt anyaesttel kényezteti magát, hogy megünnepelje barátnőjét, Lolát, és stílusosabbnak tűnik, mint valaha. Sienna Miller az Annie's Ibiza márka látványos, padlóig érő, átlátszó, pókhálóra emlékeztető, élénk fehér színű ruhájában jelent meg. Alatta egy bőrszínű bodyt visel, amely tökéletesen körbeöleli a sziluettjét. Klasszikus magassarkú cipő és egyszerű, minimalista ékszerek teszik teljessé a wow megjelenést. A divatmániás a haját elegáns hullámokban hordja, amelyek tökéletesen kiemelik természetes szépségét.

Camille Charrière is a csupasz bőrt kedveli.

De nem csak Sienna Miller hagy kevés teret a képzeletnek a ruhájával. A 33 éves influencer és barátnő, Camille Charrière-t is láthatóan megihlette az áttetsző trend, és egy pasztellszínű, áttetsző ruhát választott, szintén az Annie's Ibizától. A csillogó ruhát, amely alatt az üzletasszony csak egy nadrágot visel, egy terjedelmes tollkabáttal kombinálta, amelyet elegánsan és lazán visel a vállán.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés