Hirdetés
Hirdetés

Shawn Mendes - A visszatérését tervezi a terápia után

A jelek szerint jobban van, sőt, egy új albumot is bejelentett a 26 éves énekes.

Shawn Mendesnek 2022 júliusában mentális egészségügyi problémák miatt le kellett mondania a világkörüli turnéját, és pihenőre vonult.  egy kis pihenőt írt elő magának. A zenész az Interview magazinban beszélt kollégájának, John Mayernek a szünetről és arról, hogy „jobban” érzi magát a bőrében. Mendes kifejtette, hogy legújabb albumán dolgozva tudott „leginkább visszatérni önmagához”. „Már most sokkal többet adott nekem, mint bármelyik korábbi albumom”, és még senkinek sem mutatta meg - közölte és azt is kihangsúlyozta, hogy a humor is része az önmagára találásnak: „Nem veszem magam túl komolyan. Nem érzem úgy, hogy minden nap felébredek, és belebújok Shawn szerepébe. Úgy érzem, hogy csak úgy ébredek fel, mint ő.”

Mendes azt is elmondta, hogy „a terápia miatt” a legújabb része, amit a legjobban szeret magában, hogy már nem olyan szélsőséges. „Ha valaki megkérdezné, hogy "Szerinted mi a fő oka annak, hogy ma jobban érzed magad?", valószínűleg azt válaszolnám, hogy egyrészt a terápia, másrészt pedig az, hogy már nem veszem magam annyira komolyan” - mondta. A kanadai popsztár eredetileg október 18-ra jelentette be új, „Shawn” című albumát, de nemrég néhány héttel elhalasztotta a megjelenést november 15-re. Legutolsó, Wonder című lemeze négy éve jelent meg.

Ők állnak mellette

Hivatkozás másolása

Új lemezének bejelentésekor a zenész kifejtette: „A zene valóban gyógyszer lehet. (...) Most itt lenni, tizenkét gyönyörű, kész dallal, olyan érzés, mint egy ajándék”. Hálát ad Istennek a barátaiért és a családjáért. „Az élet brutális tud lenni, de ha van egy kis csapat ember, akikben mélyen megbízol, és akik végig veled vannak, akkor sokkal jobb lesz" - mondta.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés