Hirdetés
Hirdetés

Shannen Doherty: "Az exem reméli, hogy meghalok"

Shannen Doherty amerikai színésznő azzal vádolja volt férjét, Kurt Iswarienkót, hogy azért késlelteti a válási eljárást, hogy ne kelljen anyagilag elszámolniuk.

Tovább éleződik a helyzet a Shannen Doherty és volt férje, Kurt Iswarienko közötti válóperben. A súlyosan beteg színésznő, aki tizenegy év házasság után és a férfi hűtlenségének ismeretében 2023 áprilisában adta be a válókeresetet, most visszamenőlegesen 15 ezer dollár, azaz körülbelül 5 és félmillió forint havi tartásdíjat követel a fotóstól. Ez derül ki a People magazin birtokába került dokumentumokból. Ezek alapján Doherty még nem kapta meg a régóta kért összegeket Iswarienkótól. Most azt állítja, hogy a férfi azért késlekedik, mert súlyos és halálos beteg.

Komoly összeget kér a színésznő visszamenőleg a volt férjétől.
Komoly összeget kér a színésznő visszamenőleg a volt férjétől. Profimedia/RedDot

"Egyszerűen nem helyes, hogy Kurtnek megengedik, hogy késleltesse a válásunkat abban a reményben, hogy meghalok, mielőtt ki kellene fizetnie nekem a válási összeget, miközben ő továbbra is éli az életét és kibújik a haldokló feleségével szembeni kötelezettségei alól, akivel több mint tizenegy éve házas" - olvasható a dokumentumokban Shannen Doherty állítása. A férfi egyelőre a jogi költségeket sem rendezte, ami körülbelül 3,4 millió forintnak megfelelő összeg. Pedig a színésznő ezekre a pénzekre szorul, mivel rákja miatt már nem tud dolgozni, és elveszítheti az egészségbiztosítását.

Doherty jogdíjasi sem olyan magasak már, mint fénykorában, míg szerinte a férje fényűző életet él, miközben azt állítja, nincs pénze tartásdíjra. Iswarienko ügyvédje tagadja ezeket az állításokat. "Kurt nem csak arra vár, hogy Shannen meghaljon. Azt akarja, hogy Shannen számára a legjobb legyen, és azt akarja, hogy mindketten képesek legyenek mindent maguk mögött hagyni és továbblépni" - idézi az ügyvédet a People. A színésznő nem sokkal az agydaganat műtétje előtt tudta meg, hogy férje két éven keresztül megcsalta őt. Ez vezetett végül a szakításukhoz. Mintegy tizenegy év házasság és 14 év kapcsolat után 2023 áprilisában adta be a válókeresetet "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés