Hirdetés
Hirdetés

Shannen Doherty - Kié lesz a Beverly Hills sztárjának milliós öröksége?

Néhány nappal ezelőtt vesztette el a mellrákkal vívott küzdelmét.

Shannen Doherty közel 10 éve, 2015 óta küzdött az alattomos betegséggel. Harcát pedig bátran, és kendőzetlen őszinteséggel mutatta meg a közösségi oldalán. Azzal is tásztában volt, a negyedik, végtsádiumban jár, de nem sokkal a halála előtt még azt közölte, újabb kemoterápiás kezelése kezdődik majd meg, ami talán segít majd. Bár Shannen szakmai élete már a diagnózisa előtt is csendes volt, a sorozatszínésznő így is milliós örökséget hagy rokonaira. De vajon honnan származik a pénz, és ki örökli majd halála után

Részvények és ingatlanok

Hivatkozás másolása

Ahogy arról a Bild.de beszámolt, Shannen csak a Beverly Hills, 90210 című sorozatban játszott szerepéért összesen 2,2 millió dollárt keresett, amiért a 90-es években négy évig állt kamera előtt. Néhány évvel később a Bűbájos boszorkák című sorozat három évadáért összesen 4,9 milliót kapott. Emelett voltak még jövedelmező reklám- és modellmunkái is. Az eémúlt években azonban egyre kevesebb szerepet kapott, a rákdiagnózis után megcsappantak a bevételei, viszont magas kezelési költségek nyomták a lelkét.

Alig egy nappal a halála előtt Shannen megegyezésre jutott a harmadik válóperében. Ezen eljárás során viszont kénytelen volt nyilvánosságra hozni a pénzügyeit. Eszerint halálakor még 251 ezer dollárja volt a bankban. Voltak azonban 1,8 millió dollár értékű részvényei és kötvényei is, valamint egy hárommillió dolláros ingatlanja. Malibui háza állítólag hatmillió dollárt ért, de hárommillió dolláros jelzálog terheli. Utóbbi már fel is került az eladó ingatlanok listájára, bár arról nem érkezett hír, mennyit kérnek érte. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy a válóperben mi lett a megegyezés, és hogy Shannen vagyonából mennyi jut még exének, Kurt Iswarienkónak. Az azonban feltételezhető, hogy Shannen örökségének nagy részét édesanyja, Rosa és bátyja, Sean kapja, aki hétgyermekes apuka.

Az eladó ingatlanok között máris megtalálható Shannen malibui háza.
Az eladó ingatlanok között máris megtalálható Shannen malibui háza. Profimedia/RedDot

Shannen, aki tudta, hogy már nincs sok ideje hátra, áprilisban a Let's Be Clear című podcastjában kifejtette, hogy azért válik meg személyes tárgyaitól, hogy édesanyját tehermentesítse a halála utáni időben. „Tudom, hogy nehéz lesz neki, ha előtte halok meg. Nem akarom, hogy egy halom holmival kelljen foglalkoznia. Nem akarom, hogy négy tárolóegységnyi bútora legyen” - árulta el a podcast epizódjában. Így a halála után „tiszta, könnyebb átmenetet” akart biztosítani a családjának.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés