Hirdetés
Hirdetés

Selena Gomez beismerte: "Igen, megcsináltattam magamon valamit"

Selena Gomez igencsak megváltozott. És nem csak a frizurája.

A rajongók már régóta spekulálnak róla: vajon járt már plasztikai sebésznél Selena Gomez? Általában akkor merül fel ez a téma, ha egy-egy új képet posztol magáról, amin különösen maszkszerű az ábrázata. Most azonban az énekesnő az egész világot meglepte egy vallomással: "Igen, volt valami, amit megcsináltattam!". S hogy miért érezte most úgy, hogy erről kell beszélnie? S miért egy kommentben? Nos, Selenába keményen beleállt egy rajongó, ő érdemelte ki az egyenes választ.

Évek óta találgatják, Selena most beismert egy bevaatkozást.
Évek óta találgatják, Selena most beismert egy bevaatkozást. Instagram/selenagomez

"Távolítsd el az arcfeltöltést/implantátumot" - írta egy friss képe alá a "támadó. Erre volt az énekesnő válasza egy irónikus, mosolygós sorocska:

hahahaha botoxom volt kislány

Ez az első alkalom, hogy az amerikai sztár reagált a plasztikai beavatkozásaival kapcsolatos találgatásokra, pedig a múltban már ajakfeltöltéssel, mellplasztikával és zsírleszívással is "megvádolták". A leggyakrabban talán a különösen kerek arca volt a téma. Pedig erre van magyarázat: Selene 10 éve autoimmun beteg, hat éve veseátültetésen esett át. Azóta olyan gyógyszert kell szednie, ami súlygyarapodást okoz.

Címlapfotó: Instagram/selenagomez

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés