Hirdetés
Hirdetés

Teljesítette elhunyt élettársa utolsó kívánságát Sandra Bullock

A fotós 57 évese, tavaly augusztusban hunyt el. A születésnapján teljesült az utolsó kívánsága.


Az 59 éves Sandra Bullock 2023 augusztusában veszítette el párját, Bryan Randallt, aki az ALS nevű izom- és idegrendszeri betegségben hunyt el. A fotós 2023. december 30-án ünnepelte volna 58. születésnapját, a színésznő ekkor teljesítette az utolsó kívánságát: egy folyó mellett szórta szét a hamvait. Ezt az 53 éves Gesine Bullock-Prado, a hollywoodi színésznő húga árulta el Instagramján.

"Boldog születésnapot, Bry. Sandy elvitt a folyóhoz, ahogy ígérte" - áll a bejegyzés alatt.
"Boldog születésnapot, Bry. Sandy elvitt a folyóhoz, ahogy ígérte" - áll a bejegyzés alatt. Instagram

Az Oscar-díjas színésznő a Wyoming állambeli Jackson Hole-ban, a Snake folyóba szórta szerelme földi maradványait. A havas tájról készült videóhoz Bullock-Prado azt írta: "Boldog születésnapot, Bry. Sandy elvitt a folyóhoz, ahogy ígérte". A férfi augusztus 5-én hunyt el, a diagnózisát három évig titkolta a nyilvánosság előtt. "Bryan már korán úgy döntött, hogy az ALS-szel kapcsolatos útját titokban tartja, és mi, akik törődtünk vele, mindent megtettünk, hogy tiszteletben tartsuk kérését" - közölte a család a halála után.

Bryan Randall és Sandra Bullock 2015-ben ismerkedtek meg.
Bryan Randall és Sandra Bullock 2015-ben ismerkedtek meg. Instagram/pagesix

Bryan Randall és Sandra Bullock 2015-ben ismerkedtek meg, amikor a férfi a 13 éves Louis fiát fotózta a születésnapi buliján. A színésznő 2021-ben úgy jellemezte őt, mint "élete szerelmét". Azonban ritkán jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt. Együtt összesen három gyereket neveltek: Bullock fiát és lányát, valamint Randall lányát.

Címlapfotó: 123rf.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés