Hirdetés
Hirdetés

Bűnösnek vallotta magát: ittasan állított meg egy repülőt Samantha Fox

A 80-as évek aktmodellje és ünnepelt énekesnője ismét a címlapokon.

Az 57 éves Samantha Fox egy repülőn randalírozott, ezért most a bíróságon volt jelenése Londonban. Az énekesnő egy ártatlannak tűnő fehér blúzban és fekete blézerben vett részt a meghallgatáson, miután a légitársaság beperelte őt a fedélzeten történt kirohanása miatt. Fox 2023. december 3-án okozott káoszt okozott a British Airways London Heathrow repülőtérről Münchenbe tartó járatán. Vitába keveredett egy másik utassal, és annyira elszabadult a pokol, hogy a felszállásra készülő járatot törölték. A volt playmate-et letartóztatták, és az éjszakát a repülőtér fogdájában töltötte.

A fedélzeten tartózkodó többi utasnak is le kellett szállnia, és egy szállodában szállásolták el őket. Az útjukat így csak másnap tudták folytatni Münchenbe.

Hivatkozás másolása

Amikor Samantha Fox feleségével, Linda Olsennel megjelent a bíróságon, a Daily Mail beszámolója szerint megbánást tanúsított. Részleges beismerő vallomásában elmondta, hogy részeg volt. Kirohanásának oka egy vitája volt a feleségével, Lindával. Majd a letartóztatásakor egy rendőrtisztet is hangosan szidalmazott. Azt azonban tagadta, hogy bántalmazta volna a feleségét, ebben ártatlannak vallotta magát. Az ügy szeptember 2-án folytatódik.

Samantha Fox és Linda Olsen csak nemrég házasodtak össze.
Samantha Fox és Linda Olsen csak nemrég házasodtak össze. Profimedia/RedDot

Az énekesnő a The Sunnak most azt mondta, hogy "mélységesen sajnálja, hogy a szóban forgó járaton fennakadások voltak". Az is kiderült, hogy nehéz időszak közepén történt mindez: néhány hónappal korábban szívrohamban hunyt el az énekesnő húga, Vanessa, akivel nagyon közel álltak egymáshoz. Ő mentette meg Samantha életét, amikor az alkholista apja gyerekkorában megtámadta.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés