Hirdetés
Hirdetés

Teljesen megváltozott: Rihanna már nem így néz ki - Fotó

Néhány napon belül két merész változtatást is végrehajtott.

Rihanna, a stílusváltások királynője ismét megtette: az énekesnő nemrég a sötét haját hosszú, mézszőke sörényre cserélte. A kétgyermekes anyukának azonban láthatóan ebből is hamar elege lett, vagy csak az új, „Fenty Hair” nevű hajápoló termékcsaládjának reklámot csapva egy olyan rövid frizurával lepte meg a világot, ami a 2000-es évek végén vált a védjegyévé. Egy szőke pixie fazonnal dobta le az atomot. „Itt az ideje, hogy végre olyan hajélményben legyen részed, amilyenre vártál” - írta ezzel kapcsolatban a közösségi oldalán

Szőke pixie - ezzel a frizurával lökte meg az új hájapoló termékcsaládot az énekesnő.
Szőke pixie - ezzel a frizurával lökte meg az új hájapoló termékcsaládot az énekesnő. Profimedia/RedDot

Ha hajról van szó, Rihanna általában igazi profi. Az „Umbrella” előadója szinte minden színt, hosszúságot és textúrát viselt már - a hajhosszabbítástól a copfokon át a természetes fürtökig. Érdekes, hogy az új termékeket egyelőre még nem is lehet kapni, Rihanna a kampányra vágatott friizurájától máris megvált. Ez egy paparazzi által készített képsorozat alapján derült ki. Öngól?

Még meg sem jelentek az új termékek, a reklámhordozó frizura máris repült.
Még meg sem jelentek az új termékek, a reklámhordozó frizura máris repült. Profimedia/RedDot

A rajongók egy kisebb része boldog az új fruzuráktól, a többség mást hiányol. Jó ideje ugyanis mintha Rihanna egy dlgo elfelejtett volna - hogy ő egy énekesnő. Új dalokat, koncerteket várnak tőle egyre többen. Nem pedig szépségápolási és divattermékeket.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés