Hirdetés
Hirdetés

Rihanna elárulta, hogy milyen szettet fog viselni idén a MET-gálán

Idén is május első hétfőjén fogják megrendezni a divat-világ legnagyobb eseményét, amire csak a legmenőbb celebek hivatalosak. A rendezvény célja elsősorban a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumnak szervezett jótékonysági adománygyűjtés, amit minden évben az aktuális divatkiállítás megnyitójára időzítenek.

A legtöbb divatrajongó már azt találgatja, hogy vajon a kedvenc sztárja milyen szettben fog megjelenni, vagy éppen, hogy melyik tervező darabját fogja viselni. Egybébként idén a Met-gála témája: Csipkerózsikák: Újraébredő Divat.

Rihanna pedig pont most tartott egy Fenty beauty rendezvényt az úja alapozója bemutatása kapcsán. Az riportereknek pedig nagyon sok részletet elárult az idei szettjéről. Eddig minden évben az énekesnő valami nagyon extra szereléssel rukkolt elő, ugyanis a párja, ASAP Rocky is hatalmas divat-guru

Idén a szettje nagyon egyszerű lesz és letisztult, ugyanis a frizurája és a sminkje lesz nagyon egyedi és vagány. Persze azt is elárulta, hogy a ruha csak magához képest lesz visszafogott, ugyanis az eddigi években tényleg nagyon őrült szettekben jelent meg.

Nyitókép: Profimedia/RedDot

Hivatkozás másolása
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés