Hirdetés
Hirdetés

Leleplező kép: 21 évvel fiatalabb színésznővel jár Hollywood csillaga?

Szakítása óta nem volt komoly kapcsolata, néhány randijáról keltek csak szárnyra pletykák.

Ez végre komoly lesz? Jason Sudeikisnek az Olivia Wilde-tól való szakítása óta nem volt hosszú távú kapcsolata. Tavaly novemberben a színész a 44 éves Lake Bellel randevúzott - de a pletykák szerint egy ideje már egy alig 27 éves sznésznővel találkozgat. A jelek szerint a hír igaz, hiszen a 48 éves színészt egy randi után, az utcán fotózta le a fiatal kolléganővel. Forrók ölelések bizonyítják, itt bizony valami elkezdődött.

Jason Sudekis újra szerelmes? Ezek a fotók futótűzként terjednek.
Jason Sudekis újra szerelmes? Ezek a fotók futótűzként terjednek. Instagram/

Jason Sudekis a fiatal színésznővel, Elsie Hewittal randizgat. A leleplező paparazzi képeket először a DailyMail közölte. Egy nyugat-hollywoodi bárba tértek be a napokban, később pedig kimentek a levegőzni, és el sem tudták engedni egymást - folyamatosan ölelkeztek és beszélgettek. Eddig azonban egyikük sem szólalt meg sem a kapcsolatuk, sem a fotók kapcsán.

Elsie még csak kisebb szerepeket kapott Hollywoodban, pedig jók az adottságai.
Elsie még csak kisebb szerepeket kapott Hollywoodban, pedig jók az adottságai. Instagram/elsie

De vajon ki is az a Elsie Hewitt? Nos, egy brit származású színésznő, aki eddig csak kisebb szerepeket kapott. A nyilvánosság azonban jól ismeri, hiszen korábban bántalmazással vádolta meg exét, Ryan Phillippe-et. Nem sokkal a bírósági tárgyalás előtt azonban megegyeztek egymással.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés