Hirdetés
Hirdetés

Istenes Bence vs. Rácz Jenő - Ganxsta Zolee kemény véleményének adott hangot

Istenes Bence mellé állt Ganxsta Zolee - a rapper az ATV #Bochkor című műsorban és után szólalt meg.

Rácz Jenő és Istenes Bence néhány órája a közösségi oldalaikon is nyilvánosan kötöttek békét, a kettejük harca kapcsán azonban Ganxsta Zolee is elmondta a véleményét. Az ATV #Bochkor című műsorban volt téma a két sztár botrányos összeveszése, a műsor promójából pedig az is kiderült, Ganxsta Zolee-n kívül Tatár Csilla, Pásztor Anna és Lakatos Márk is a műsor vendége lesz, így az ő állásfoglalásukra is fény derülhet. A Döglégyé máris publikus lett.

Szóval: Ganxsta szinte önként kért szót, hogy elmondja az álláspontját a Rácz-Istenes ügyben. és határozottan állt a másorvezető mellé. “Én úgy éreztem, hogy egy kicsit meg van hurcolva, célponttá vált. És már túl van tolva, nem mondhatod ki [azt a szót, hogy], hogy cigány, hogy néger… Nem gyűlölettel kell kimondani. De az, hogy már semmit nem lehet kimondani, azt én nem nagyon szeretem” - szögezte le a felvételt követően a Naphire.hu-nak Ganxsta Zolee, aki azt is hozzátette: hisz abban, Bence figyelmetlen volt csak, amikor rasszista tartalmat osztott meg a közösségi médiában .

Szombaton Jenő és Bence is posztolt a békülésről.
Szombaton Jenő és Bence is posztolt a békülésről. Instagram/chefjenoracz

Én el tudom képzelni: ő összegyűjtötte a kommenteket és nem is figyelte, hogy mi van odaírva.

És utána levette és bocsánatot kért. És még mindig megy az ’emberileg’ így, meg úgy,… Ne játsszuk meg magunkat! Én azt gondolom, hogy a Bence jópofán hülyéskedett” - tette hozzá a rapper. S hogy mit gondol a botrányról Tatár Csilla, Pásztor Anna, vagy Lakatos Márk? Vasárnap este az ATV #Bochkorból ez is kiderül a heti Napló Sváby Andrással után.

Címlapfotó: Instagram/ganxsta_doglegy_zolee

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés