Hirdetés
Hirdetés

Tojásokat rakott a pók a férfi lábába: aztán hirtelen kikeltek a bébik - Fotó

Biztosan nem így képzelte a házassági évfordulójának a napját Colin Blake: undorító, miért került kórházba.

Colin és felesége kifejezetten azért foglaltak le egy franciaországi hajóutat, hogy megünnepeljék a szerelmüket. Amikor azonban a brit férfi a 35. házassági évfordulóján felébredt, azonnal kiderült, hogy az ünneplésből nem lesz semmi. A lábujja ugyanis sötétlilára színeződött.

A feleségem azt gondolta, hogy talán azért, mert új szandálom volt, és az a nagylábujjamhoz dörzsölődött, ami miatt vörös lett

- mondta a férfi a BBC-nek. A hajón szolgálatot teljesítő orvos diagnósia azonban sokkolta: Colint megharapta egy pók.

A gyanú szerint a turistát egy perui farkaspók csíphette meg a franciaországi Marseille-ben. Mivel a harapás előtt az állat megbénítja az áldozatot, így a férfi észre sem vette az egészet. És nem csak megharapta, a tojásait is a férfi lábába rakta. A tengerjáró hajón az orvosok felvágták Colin lábujját, és lecsapolták a pókpetéket tartalmazó tejszerű gennyes folyadékot. De a gusztustalan történet itt még nem ért véget.

Kikelt a pók és elkezdte kirágni magát a férfi lábából.
Kikelt a pók és elkezdte kirágni magát a férfi lábából. Facebook/John M. L. Kendrick

Négy héttel később Colin ismét észrevett valami furcsát a lábán. Mintha egy ideges test jelent vona meg a lábujja környékén. Aztán kiderült, az orvosok az első kezelés során elnéztek egy pókpetét, a tojás beérett, az állat pedig kikelt. "Szerintük a pók most próbál utat találni magának - a lábujjamból rágja ki magát" - mesélte a férfi, majd kiderült, a pókot antibiotikummal ölték meg. Majd újra kés alá kellett feküdnie, hogy eltávolítsák az állat maradványait.

Címlapfotó: Facebook/John M. L. Kendrick

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés