Hirdetés
Hirdetés

Meglátta, mi történt a parkoló autóval: hangos nevetésben tört ki a férfi

A 45 éves férfi  Edinburghban látta meg ezt a csodát.

Aidan McNeils a hétvégén járt a skót városban, amikor észrevette a szerencsétlen furgont. Egy olyan oszlop felett állt meg, ami gombnyomásra eltűnik a földben, hogy szabad utat nyisson. Igen ám, de időközben az oszlop kiemelkedett a földből és megemelte a jármű hátsó részét. Így már el sem tudott volna menni vele a tulajdonosa. De a dolog sokkal viccesebb lett, mint azt ennyi alapján gondolhatnánk.

A furgon az Egyesült Királyságban jól ismert "Specsavers" optikai üzletláncé volt - még a "Foglaljon szemvizsgálatra időpontot még ma" szlogen is fel volt rá nyomtatva. A férfi szerint ez azért is volt különösen viccesnek, mert közvetlenül az oszlop mellett egy nagy figyelmeztető tábla volt, amelyen ez állt: 

Figyelem - Automatikus poller működésben - Ne parkoljon ide

A 45 éves férfi gyorsan felkapta a mobiltelefonját, hogy lefotózza a Princes Streeten történt különös esetet, de a lánya is készített egy képet. Az egykori Twitteren osztotta meg a képet, a brit sajtó pedig felkapta. "A sarkon minden buszmegállóban Specsavers-reklámok voltak. És akkor meglátod a furgonjukat egy polleren (...) El sem tudod képzelni" - mondta szórakozottan a szoftverfejlesztő a DailyStarnak.

Címlapfotó: X/aidanmcnelis

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés