Hirdetés
Hirdetés

Palacsintahaj trükk a hajhullás ellen

Hajhullás könnyen kialakulhat egy túl szoros copf vagy túl erős fonási technika miatt is. Szakemberek ezért is hívják fel a figyelmet arra, hogy ne viseljünk minden nap szorosan összefogott frizurát és pihentessük a fejbőrt! Ha te is imádod a hajfonatokat , akkor  ezzel a technikával csökkentheted a hajhullás kialakulásának veszélyét és a vékonyszálú hajból is percek alatt dús hajtömeget varázsolhatsz magadnak.

A palacsintahaj trükk még a legvékonyabb fonatot is azonnal dúsabbnak mutatja. Az elnevezés onnan ered, hogy a fonat egyes tincsei valóban a népszerű desszertre hasonlítanak. Ezzel az eljárással mindenféle fonott frizura azonnal teltebbnek fog tűnni, mintha egyik pillanatról a másikra megnőne a haj tömege, még a lelapulásra hajlamos frizura esetén is.

Alaplépések:

1. Első lépés- fújd be tincseid egy textúráló spray-vel, vagy használj hajhabot, így a kialakított fonatok sokáig a helyükön maradnak!

2. Fonj tetszőleges fonatot a hajadba, majd fogd össze a végét hajgumival! Arra figyelj, hogy ne legyenek túl szorosan meghúzva a részek.

3. Amikor kész a fonat, kezdd el óvatosan széthúzni a hajat. A legjobb, ha alulról kezded és onnan haladsz felfelé.

4. Végül rögzítsd az egészet egy erős tartást adó hajlakkal!

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés