Hirdetés
Hirdetés

Felesége, gyerekei nem voltak: ki örökli Matthew Perry 40 milliárdos vagyonát?

Október 28-án találták holtan, közel 114 millió dolláros vagyont hagyott hátra Matthew Perry.

Szombaton, helyi idő szerint délután 4 körül talált rá a Jóbarátok sztárjának holttestére a jakkuziban. Matthew Perry életét már nem lehetett megmenteni, alig 54 évesen hunyt el. Az első toxikológiai vizsgálat kimutatta, hogy halála idején sem fentanilt, sem metamfetamint nem találtak a vérében, így a szakemberek szerint még hónapokba telhet, mire a halálának okát megállapíthatják. De vajon ki örökli majd a színész mesés, 114 millió dollárosra becsüt vagyonát? Felesége, gyerekei nem voltak.

Matthew Perry-t otthonának jakuzzijában találták holtan.
Matthew Perry-t otthonának jakuzzijában találták holtan. Instagram/tmz_tv

Közel egymillió dollárt kapott a Jóbarátok utolsó évadjának minden egyes epizódjáért, sőt, a Hello magazin szerint olyan szerződést kötött, hogy az ismétlések után is jár neki pénz. Karrierje után ingatlanok adásvételével gyarapította a vagyonát, és voltak reklámszeruődései is. Így halálakor Matthew Perrynek körülbelül 40 milliárd forintnyi dollárja volt. De vajon mi lesz most a vagyonnal?


Nos, bár ő maga nem alapított családot, Chandler családos ember volt.

Perry az édesanyjával, Suzanne Perryvel, és mostohaapjával, Keith Morrisonnal mindvégig szoros kapcsolatot ápolt, ugyanakkor véreszerinti apjával, John Bennett Perryvel is nagyon közel álltak egymáshoz. Édesanyja és mostohaapja az elsők között volt, akik a hétvégén a tragédia helyszínére siettek. Nag yvalószínűséggel ők öröklik majd a színész vagyonát. Ha nem volt végrendelete, amiben másképp rendelkezett.

54 évesen hunyt el a Jóbarátok sztárja.
54 évesen hunyt el a Jóbarátok sztárja. Instagram/friends__craze

Bármennyire is szerette a Jóbarátok sztárja a fényűző életet, egyszer azt nyilatkozta a People-nek, hogy mindent elcserélt volna azért, hogy végre tiszta legyen. "Igaz, hogy mindent elcserélnék, hogy ne legyen meg ez a betegség, de nem tagadom, hogy mennyire jó élmény volt a Jóbarátok-ban. A pénz hihetetlenül jól jött. Csak a sorozatban való szereplés kreatív élménye valószínűleg megmentette az életemet" - magyarázta a kanadai születésű színész akkor.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés