Hirdetés
Hirdetés

Őrizetbe vették Travis Scottot Miamiban

A rapper állítólag késő este, ittasan szegült szembe a rendőrséggel.


Helyi idő szerint június 20-án hajnalban Miamiban letartóztatták Travis Scottot - írta meg a People. A 33 éves énekest a rendőrök ittas állapotban találták meg, és végül "rendzavaró ittasság és birtokháborítás" miatt tartóztatták le, miután figyelmen kívül hagyta a rendőri utasításokat.

Íme  rendőrség képe - nem is sikerült olyan rosszul.
Íme rendőrség képe - nem is sikerült olyan rosszul. Profimedia/RedDot

A rendőrségi jelentés szerint a rendőröket aznap éjjel 1:44 körül hívták ki a miami kikötőhöz. Ott Scott állítólag egy hajó utasaival kiabált. Amikor a rapper a rendőrök felszólították, hogy üljön le, ő először eleget tett a kérésnek, majd újra és újra felállt. A rendőrségi jelentés szerint a rendőrök "erős alkoholszagot éreztek a vádlott leheletén". Az énekes megúszhatta volna, ha ezt követően a rendőrök kérésére végleg elmegy, de pár perc múlva visszajött, és újra kiabált. Ekkor tartóztatták le.

Scott állítólag a rendőrségen beismerte, hogy alkoholt fogysztott. "Ez Miami" - mondta. Az énekesnek egyébként két közös gyermeke van a Kardashian-Jenner család üdvöskéjével, Kylie Jennerrel. Lányuk, Stormi hatéves, fia, Aire pedig kétéves.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés