Hirdetés
Hirdetés

Olivia Culpo esküvői ruhája nem sugározhatott szexualitást - Íme a végeredmény

A 32 éves Olivia Culpo és a 28 éves Christian McCaffrey a hétvégén egy festői Rhode Island-i kápolnában fogadott örök hűséget egymásnak.

A pár nappal ezelőtti polgári szertartás után a sztárpár most barátok és a család színe előtt kötötte össze az életét. A templomi esküvő volt a "legfőbb prioritásuk" - árulta el az egykori Miss Universe az esküvőről tudósító Vogue-nak. Az általuk készített képek különleges betekintést nyújtanak az eseményre, különösen Olivia ruhájába, aminek minden egyes részlete megér egy misét.

Az elegáns márványpadlón, egy impozáns, sötét korlát előtt áll Olivia Culpo, magabiztos és koncentrált tekintetét a kamerára irányítja. Szinte eltűnik ruhájának fehér anyagában, amely mégis tökéletesen kihangsúlyozza a sziluettjét. A ruha felső része csipke nélkül készült, hosszú ujjú, a szabása A-vonalú. A fehér tüllfátyol, mint egy védőköpeny, finoman eltakarja az arcát. "Valami olyasmit akartam, ami olyan komoly érzést kelt, mint ez az eljegyzés" -mondta a Vogue-nak Olivia, aki hónapokon át dolgozott együtt a Dolce & Gabbanával, hogy elkészüljön az álomruhája.

Nem akartam, hogy bármilyen módon szexet sugározzon

Olivia Culpo esküvői posztja alatt vegyesek a visszajelzések. Sokakat meglep, hogy ilyen konzervatív szettben állt oltár elé. "Borzasztóan unalmas". - írja az egyikük, mások meg áradoznak. "Manapság annyi esküvői ruha néz ki úgy, mint egy fehérnemű. Ilyen a stílusos választás" - írta egy másik.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot




Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés