Hirdetés
Hirdetés

12 kilót fogyott a TV2 sztárja: szexi mikulás szettje felrobbantja a netet - Fotók

Merész jelmezt öltött magára Nyári Darinka, egy tucatnyi kilótól szabadult meg az elmúlt időszakban.

„Minden ilyen fotózással a saját határaimat feszegetem. Nem vagyok egy nagyon kihívóan öltözködő nő. Voltam már nagyon ledér a színpadon, de az mégis más, mert csak egy szerep kedvéért történt, egy karakterbe bújtam. Itt viszont Nyári Darinkának kell szexinek lennie, ami számomra nem olyan könnyű" – magyarázta a színésznő a róla készült fotósorozat kapcsán, amelyen igencsak dögös Mikulás-csajként pózol. Márpedig egy ideje egyre több ilyen megkeresése van amióta életmódot váltott és tizenkét kilótól szabadult meg.

Tuctanyi kilótól szabadult meg a népszerű színésznő.
Tuctanyi kilótól szabadult meg a népszerű színésznő. Bp_Kurír

A színésznő idén tavasszal talált rá egy gyógynövény keverékre, ami állítása szerint sokat segített neki, hogy ezt a látványos eredményt elérje. "Nem kellett lemondanom a kedvenc ételeimről, a kúra hatására jóval kisebb adagokkal jól lakom.

Ledobtam 12 kilót és saját magammal is sokkal jobban ki vagyok békülve, ennek ellenére keresem a bennem lévő nőt

Sokan mondják, hogy megváltozott a kisugárzásom is, sokkal dögösebb lettem, de nekem ez fura, mert sokszor nem érzem magam kihívónak, mégis így lát már a környezetem” – magyarázta Darinka.

Darinka és a férje már rég lebukott a gyerekei előtt - tudják, a Mikulás nem létezik.
Darinka és a férje már rég lebukott a gyerekei előtt - tudják, a Mikulás nem létezik. Bp_Kurír

A színésznő azt mondja, meztelen képet sosem vállalna, a fehérnemű és a bikini is nagy kihívás neki. "Azért csak elmúltam már negyvenéves, vannak dolgok, amik már nem férnek bele, de keresem az egyensúlyt, hogy mi az, amiben jól érzem magam, de mégis belefér a határaimba, és mások számára sem megbotránkoztató” – folytatta Darinka, aki azt is elárulta: lánya egyszer az ablakból végignézte, hogy rejtik el az ajándékokat, így náluk a Jézuska, a Mikulás és a hústvéti nyuszi sem létezik már.

Címlapfotó: Bp_Kurír

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés