Hirdetés
Hirdetés

Érzelmes gondolatok: ezért fontos Jennifer Anistonnak a Nicole Kidmannel való barátsága

Jennifer Aniston meglepő titkáról rántotta le a leplet.


Az 55 éves Jennifer Aniston a Jóbarátok című vígjátéksorozatban Rachel Green szerepével vált világszerte ismertté, nem csoda, hogy Hollywood egyik legkeresettebb színésznője lett. A csúcsra vezető úton azonban sok akadály állta útját, olyan pillanatok is, amikor jó, ha van az ember mellett egy barát. Aniston esetében ez a barát nem más, mint Nicole Kidman.

A „The Hollywood Reporter” című lapnak tartott panelbeszélgetésen, amelyen Nicole Kidman, Jodie Foster, Brie Larson, Naomi Watts, Ana Sawai és Sofía Vergara is részt vett, sokat foglalkoztak a barátság témakörrel, ami a szakmájukat illeti. Amikor Anistont arról kérdezték, hogy ki segített neki eligazodni az életének a „nehezebb vagy magányosabb szakaszaiban”, az 55 éves színésznő felidézte, hogyan támogatta őt Kidman a Kellékfeleség forgatásai alatt.

Amikor Hawaiin forgattuk a filmet, sok nehéz dolgon segítettél át, amin keresztülmentem

- mondta Aniston az Oscar-díjas színésznőnek, majd hozzátette: „Ez nagyon sokat segített.” A színésznő azt nem részletezte, hogy mit élt át akkoriban, de később Brie Larsonnak arról beszélt, hogy „a más nőkkel való kapcsolatteremtés fordulópontot jelentett” számára színésznőként. Kidman ezután emlékeztette barátnőjét és a beszélgetésben részt vevő többi színésznőt, hogy „nagyon fontos, hogy elérjük egymást”.

Színész hozta össze őket

Hivatkozás másolása

Aniston és az 56 éves Kidman 2005-ben egy Golden Globe-partin ismerkedtek meg. „Emlékszem, amikor találkoztam ezzel a magas, gyönyörű nővel” - áradozott Jennifer Aniston - „teljesen meglepődtem, miközben ő egyszerűen kegyes volt”. Aniston így folytatta: „Egyből megkedveltem őt. Az évek során folyamatosan összefutottunk, és kapcsolatban maradtunk. De éppen Adam Sandler volt az, aki összehozott minket Hawaiin, hogy együtt forgassuk a Kellékfeleség című vígjátékot”.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés