Hirdetés
Hirdetés

"De miért nézel ki 21-nek? - Nicole Kidman friss képén elképedt a világ

Nem csak a filmjeivel, az alakjával is hódít az 56 éves színésznő.

Minden túlzás nélkül: Nicole Kidman túl az 50-en is a legszebb sztárok egyike. Ahhoz sem fér kétség, hogy sokat köszönhet a géneknek is, hiszen nem elég, hogy magas és karcsú, a bőre is tökéletes. Ugyanakkor ahhoz sem fér kétség, sokat is tesz a szépségéért. 17 éve él boldog, harmónikus házasságban Keith Urbannel, és rengeteget sportol. EGy friss képe mégis sokakban kérdéseket vetett fel. Többen fel is tették alatta.

Nicole képe vihart kavart: tinédzser alak, vastag filterek.
Nicole képe vihart kavart: tinédzser alak, vastag filterek. Instagram/nicolekidman

Néhány napja a Country Music Association Awards-on tűnt fel a férjével és akkor is a címlapokra került: sokak szeirnt ugyanis Nicole karcsúsága már túl megy azon a bizonyos egészséges mértéken. Igaz ez akkor is, ha a hasa példéul épp úgy kockás, ahogyan arról mindenki álmodik. És nincs most ez másképp a friss képével sem, amellyel a kedvenc ausztrál zenekarát népszerűsítette. "De miért nézel ki 21-nek?" - kérdezte egy kommntelő a kép alatt, amin Nicole csak egy pólót visel.

Néhány napja egy gálán a kockás hasa volt a téma.
Néhány napja egy gálán a kockás hasa volt a téma. Instagram/nicolekidman

Sokan osztják a véleményét, és van, aki hozzáteszi: a színésznő erősen használja a filtereket is évek óta. Ezért is tűnhet így.

Címlapfotó: Instagram/nicolekidman

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés