Hirdetés
Hirdetés

Így nézett ki Nicki Minaj a plasztikai műtétek előtt - Fotó

A 40 éves rapper már számtalan alkalommal feküdt a kés alá.
A 40 éves rapper már számtalan alkalommal feküdt a kés alá. Instagram/nickiminaj

A 40 éves rapper már számtalan alkalommal feküdt a kés alá.

Orrplasztika, mellnagyobbítás és brazil fenékfelvarrás: Nicki Minaj már most egy könyvet írhatna arról, hányszor és milyen szépítészeti beavatkozásokon esett át. Az elsőn ráadásul már a 20-as évei közepén. Most azonban, mintegy 15 évvel később már megbánta ezeket a műtéteket. A Run-Through With Vogue című podcastben határozottan kijelentette:

Régebben nagyobb popsit akartam, és most visszatekintve rájöttem, hogy ez mekkora hülyeség volt

Nicki így most határozott véleményének adott hangot, amivel a rajongóknak akart üzenni: "Garantálom, ha bármit is megváltoztatsz a testedben, és megműtteted magad, nagy valószínűséggel egy nap visszanézel majd, és azt mondod: "Jó volt úgy, ahogy voltam"" - így a rapper, aki elárulta azt is: nem szerette hogy vékony, nincs feneke és a mellei nem felfelé néznek. Hozzátette: ma már szeret ránézni a fiatalkori képeire, amiből egyet meg is mutatott.

Nicki Minaj tinilányként nem szerette, hogy vékony.
Nicki Minaj tinilányként nem szerette, hogy vékony. X/nickiminaj

S hogy mi segített neki abban, hogy elfogadja önmagát? A hároméves fia. "Azt hiszem, a terhesség is szerepet játszhatott ebben, mert a fiam látványa annyira emlékeztetett önmagamra. Az igazi énemre" - mondta a poadcastben. A terhessége óta látja szépnek magát a régi képein és jelenleg már azon dolgozik, hogy visszakapja a régi külsejét. A melleit már le is kicsiníttette.

Címlapfotó: Instagram/nickiminaj

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés