Hirdetés
Hirdetés

Sokk: életveszélyben a Netflix fiatal sztárja

Decemberben életveszélyes betegséget diagnosztizáltak a Netflix fiatal sztárjánál.


Hetekig csend volt, most a 32 éves színésznő saját maga hozta nyilvánosságra, miért vonult vissza a nyilvánosság elől. Az Emily Párizsban és a Beef című Netflix-sorozatokból ismert Ashley Park a Maldív-szigeteken nyaralt barátjával, Paul Formannal, amikor a mandulagyulladása szepszissé fajult. Ez a vérmérgezés több szervet is érintett, és Park szerint "elviselhetetlen fájdalmat" okozott. A színésznő intenzív osztályra került, a jobb felszereltség miatt egy dubaji klinikára szállították át.

Szerelmes emberfelettit tett érte.
Szerelmes emberfelettit tett érte. Instagram/ashleyparklady

Haboztam megosztani a történteket, mert még mindig a felépülés fázisában vagyok.

- közölte a színésznő a 3 millió rajongójával most. De hozzátette: "A legrosszabbat magam mögött hagytam." Azaz az életveszélyen mostanra már túl van. De nem volt biztos, hogy ez ilyen szerencsésen alakul. "Hálás vagyok, hogy az egészségi állapotom a kezdeti állításokkal ellentétben javult" - magyarázta. És ebben nagy szerepe lehet a barátjának is, aki a vallomása szeirnt emberfeletti módon harcolt érte és az életéért.

Ashley Parkot 3 millióan követik, az Emily Párizsban című sorozatban lett világhírű.
Ashley Parkot 3 millióan követik, az Emily Párizsban című sorozatban lett világhírű. Instagram/ashleyparklady

"Megnyugtattad a félelmeimet, és végigvittél a mentőautókon, három külföldi kórházon, egy héten át az intenzív osztályon, ijesztő sürgősségi osztályokon, számtalan vizsgálaton, teszteken és injekciókon, gyötrelmes fájdalmakon és annyi zavarodottságon, miközben egyedül voltunk a világ másik felén. Messze azoktól, akiket ismerünk" - írta szerelme kapcsán. De hálát adott az egészségügyi dolgozóknak is.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés