Hirdetés
Hirdetés

Új időszámítás: miért ekkora szenzáció az új Miss Franciaország

Egyetlen szépségkirálynő sem néz ki így.


Miután Eve Gilles-t megkoronázták Franciaország legszebbjének, hatalmas kommentháború tört ki a neten. Pedig hosszú lábai, gyönyörű alakja és megnyerő mosolya van. Vajon miért gondolják úgy sokan, hogy nem ő lett volna a jó választás? Ugyanis meglepően sokan vannak, akik nem értenek egyet a végeredménnyel. Ami biztos: a 20 éves Nord-Pas-De-Calais-i nő új köntöst adott a szépségkirálynő kifejezésnek. De mi is a gond vele?

Az új szépségkirálynő miatt háborognak a franciák.
Az új szépségkirálynő miatt háborognak a franciák. Instagram6missnordpasdecalaisoff

Sokak szerint állítólag túlságosan androgün

Hivatkozás másolása

Androgünnek az olyan személyeket is nevezik, akik külsejükben, megjelenésükben is kombinálják a nőies és férfias vonásokat, és összemossák azokat. Eve-nek rövid barna haja van, az alakja pedig sokak szerint kamaszfiús. A kritikusok jelentős része szinte könyörög a hosszú, hullámos hajért és a nőiesebb idomokért. Gilles-t azonban nem érdeklik a kritikák, erre utal a sajtóközleménye is:

Senki sem szabhatja meg, hogy ki vagy! Minden nő más, mindannyian egyediek vagyunk

A verseny 103 éves történetében Eve az első királynő, akinek rövid a haja
A verseny 103 éves történetében Eve az első királynő, akinek rövid a haja Instagram/evegillesoff

Eve azt mondja, számára a győzelme egyben a modellszakma nagyobb sokszínűségének győzelme is. Ugyanakkor hozzá is kell tennünk, a verseny 103 éves történetében ő az első királynő, akinek rövid a haja. Akik a végeredményt ünneplik épp ezzel érvelnek. Ők úgy látják, hogy a gyakran unalmas, szexista és elavult verseny végre megérkezett a modern korba.

Címlapfotó: Instagram/evegillesoff

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés