Hirdetés
Hirdetés

Így néz ki a 65 éves Michelle Pfeiffer smink nélkül - Fotó

Máig busásan megél a múltjából, korának szexszimbóluma volt évtizedeken át.

Egy szupermarketben volt pénztáros, majd egy bíróságon helyezkedett el gyorsíróként. Michelle Pfeiffer ezt követően érezte úgy, hogy neki Hollywoodban a helye és színésznőként kezdte el építeni a karrierjét. Sokat dobott rajta, hogy megnyert egy szépségversenyre, ahol fel is figyelt rá egy ügynök. Castingról castingra járt és szép sorban meg is találták a szerepek. 25 éves volt, amikor bekerült a Sebhelyesarcúba, onnan pedig már nem kerülhette el a sorsát - a világhírnevet.

Michelle Pfeiffer 31 évesen már Golden Globe díjas lett az Azok a csodálatos Baker-fiúk című filmje miatt. Onnantól pedig már kedvére válogathatott a szerepek közül egész élete során. Milliók követik az Instagramon, szépségének pedig ma is csodájára járnak. Pedig áprilisban már a 66-ot tölti majd. De egy percig nem akar többnek tűnni, mint ami valójában. Közösségi után smink nélkül is bátran posztol, mint ahogyan azt most is tette. Tornadresszben - mert a sport az életének máig a szerves része. "A sport elengedhetetlen, de ki utálja annyira az edzést, mint én?" - írta a fotóhoz viccesen.

A sport elengedhetetlen, de ki utálja annyira az edzést, mint én?" - írta a fotóhoz viccesen
A sport elengedhetetlen, de ki utálja annyira az edzést, mint én?" - írta a fotóhoz viccesen Instagram/michellepfeifferofficial

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés