Hirdetés
Hirdetés

12 éve árulja, már féláron: íme Michael Jordan hihetetlen luxusbirtoka - Videó

Máig a valaha volt legjobb kosárlabdázóként hivatkoznak rá - nem érdemtelenül.

Megdönthetetlen rekordok tucatjait hagyta maga mögött a kosárlabdapályákon a Chicago Bulls legendás 23-asa, akinek a megjelenése a sport világát is megváltoztatta. Az életéről az elmúlt években is több sorozat és film is készült, így ma már mindneki tudja, Michael Jordan volt az első, aki részesülhetett a nevével fémjelzett temrékek bevételeiből. A Jordan brand pedig ma már talán a legnépszerűbb a fiatalok körében. Dollár milliárdos biznisz. Az egykori kosársztár idén már a 61--et töltötte, így már 12 éve árulja hiába a legendás chicagói otthonát. Hihetetlen felvételünk van ról.

Anno 10 milliárdot szeretett volna érte, ma már alig 6-tal is beérné Michal Jordan. Ez volt az a luxusbirtok, ahol karrierje csúcsán, a Chicago Bullsnál töltött évek alatt élt a családjával. Az 5200 négyzetméteres házban 9 hálószoba, 19 fürdőszoba, saját mozi, fitneszterem és persze saját kosárlabdapálya is megtalálható. A Bulls logójával és az összes trófeával, köztük a 6 bajnoki címével és a 92-es Dream Team aranyérmével díszített trófeaszoba a ház egyik fénypontja.

Jordan saját kosárlabdacsarnoka a híres logójával és gyermekei nevével igazi kuriózum. És természetesen a szivarokat imádó sportoló házából a szivarszoba sem hiányozhat. Itt nagy pókerpartik is zajlottak anno a barátokkal. Odakint egy hatalmas golfpálya és egy teljesen felszerelt fitneszterem várja az új lakókat. Már 12 éve...

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés