Hirdetés
Hirdetés

Megdöbbentő vallomás: Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones külön éltek

Ők Hollywood álompárja - de nekik is voltak mélypontjaik.


Az 54 éves Catherine Zeta-Jones és a 79 éves Michael Douglas elképzelhetetlenek egymás nélkül. A két szupersztár közel negyed százada él együtt, de - mint nemrég kiderült - az ő kapcsolatukban is voltak kudarcok. Michael Douglas most a Bunte című lapnak adott interjúban beszél erről. A problémák elmondása szerint odáig fajultak, hogy elkerülhetetlen volt a különválás.

Amikor 2010-ben Michael Douglasnél torokrákot diagnosztizáltak, a dolgok elfajultak. Zeta-Jonest különösen az zaklatta fel, hogy a férje a médiában beszélt az ok-okozati, szexuális úton terjedő kórokozóról. "Természetesen minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, és egy ideig mi is külön éltünk. De mindketten rájöttünk, hogy szeretjük egymást, és hogy érdemes dolgozni azon, hogy a kapcsolatunk működjön" - mondta Douglas a lapnak.

Azonban nem azért váltak külön, hogy más partnert találjanak, "hanem azért, mert meg kellett találnunk a módját annak, hogy élvezzük a szerelmünket és a közös életünket". És úgy tűnik, ez sikerült.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés