Hirdetés
Hirdetés

Ez a férfi megölte a menyasszonyát, mert túl drága lett volna az esküvő - Videó

A férfi forgó kamerák előtt vallotta be: megölte menyasszonyát, mert nem engedhette meg magának a tervezett esküvőt.

Az 59 éves Vickie Edge azt hitte, megtalálta élete szerelmét a 64 éves Jerry Odum személyében. Olyannyira, hogy úgy tervezték, 2020 végén össze is házasodnak. Ám két hónappal a nagy nap előtt vőlegény rájött, hogy az esküvő valószínűleg anyagilag tönkretenné őt. Ezért úgy döntött, hogy megöli a nőt. Az eszébe sem jutott leülni vele és megbeszélni az anyagiakat, inkább elment a Wallmarba, majd vett egy baseball ütőt, hogy azzal veri majd agyon a menyasszonyát.

Jerry Odum ezt később egy rendőrségi kihallgatáson pontosan úgy mesélte el, mintha nem történt volna semmi különös. A kihallgatásáról készült felvétel csak nemrég került nyilvánosságra. "Nem volt pénzem kifizetni" - mondta a rendőröknek az esküvő kapcsán, majd hozzátette: "Nem hiszem, hogy tudtam volna, hogyan ússzam meg, és ez vezetett ahhoz, ami tegnap történt". A Miltonban történt gyolkosság hátborzongató volt. "Van egy meglepetésem a számodra" - mondta a férfi a nőnek, majd hátulról a baseball ütővel lecsapta. A nő sikítozott, a férfi pedig a földre vitte és fojtogatni kezdte.

Az 59 éves nő kegyetlen halált halt.
Az 59 éves nő kegyetlen halált halt. Facebook/vickie.edge.9

Vickie belehalt a bántalmazásba, Jerry Odum életfogytiglant kapott, jelenleg is a büntetését tölti. Ugyanakkor ő valószínűleg még mindig úgy látja, hogy áldozata is hibás. "Elkezdett beszélni a házasságról, és egyik dolog a másikhoz vezetett, majd arról beszélt, hogy házat vesz, én pedig beleegyeztem" - mesélte a 64 éves férfi, mintha nem lett volna más választásuk.

Címlapfotó: YouTube/Interrogation Files

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés