Hirdetés
Hirdetés

Megszólalt Piqué - Durva dolgokat állít a Shakirával való válásról

Hónapokig a címlapon virítottak a válásukkal, az FC Barcelona egykori játékosa kinyitotta a száját.

A 36 éves Gerard Piqué és a 46 éves Shakira váratlan és drámai szakítása heteken át a címlapokon szerelet világszerte, az énekesnő pedig látszólag mindent meg is tett azért, hogy ez így is maradjon. A kolumbiai énekesnő azzal vádolta meg a gyermekei apját, hogy megalázta és megcsalta, a traumáját pedig egy dalban is megénekelte, amihez klipet is forgatott. A szakításuk után nem sokkal Piqué felvállalt a nyilvánosság előtt is az új barátnőjét, a 24 éves Clara Chia Martít. Most pedig váratlanul egy kemény interjúban árulta el, mit gondol a válásával kapcsolatos botrányokról.

Sztárpárként éltek a köztudatban jó tíz éven át, a kapcsolatuk zátornyra futott.
Sztárpárként éltek a köztudatban jó tíz éven át, a kapcsolatuk zátornyra futott. Pinterest

"Az egyetlen módja, hogy élve kijussak ebből az egészből, ha nem veszek róla tudomást" - magyarázta a katalán származású sportoló a RAC1 rádióállomásnak adott interjújában.

Nem tudok minden nap kimenni és tagadni olyan dolgokat, amelyek nem valósak.

Míg volt felesége, Shakira számos interjúban beszélt a csalódottságáról és arról, becsapva érzi magát a hűtlen exe miatt, Gerard Piquet most azt mondta, ő sosem akart erről beszélni. De annyit elárult: "Az emberek még a tíz százalékát sem tudják mindannak, ami történt." A sportoló ugyanakkor megérti, hogy "a cirkusz és a show része", hogy az emberek véleményt formálnak, ez azonban az ő véleményét és életét nem változtatja meg az életét. És neki csak az számít.

Az FC Barcelona egykori csillaga a 48 éves Shakirát a 24 éves Clara-ra cserélte.
Az FC Barcelona egykori csillaga a 48 éves Shakirát a 24 éves Clara-ra cserélte. Instagram/3gerardpique

Címlapfotó: Instagram/3gerardpique

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés