Hirdetés
Hirdetés

"Nem boldog" - Vilmos herceg szelfije egy tőrdöfés Meghan Markle számára

Miközben ő kétségbeesetten próbál Taylor Swift barátnője lenni, sógora, Vilmos herceg már régen elérte azt, amiről ő álmodik.


Vilmos herceg a múlt pénteken, 2024. június 21-én, éppen 42. születésnapja előtt vett részt Taylor Swift első londoni koncertjén a Wembley Stadionban. A 9 éves Sarolta hercegnő és a 10 éves György herceg is elkísérte, és még táncoltak is a világsztár legmenőbb dalaira. De ez még nem minden: Vilmos herceg és gyermekei a színfalak mögött találkoztak a popkirálynővel és párjával, a 34 éves Travis Kelce-szel is. Ezen a történelmi pillanaton pedig szelfik is készültek, amelyek aztán az interneten kötöttek ki. A fotók a tengerentúlon, Montecitóban savanyú arcokat eredményeztek.

2024 februárjában derült ki először, hogy Meghan hercegné "kétségbeesetten" próbál közel kerülni Taylor Swifthez. Az első próbálkozás egy kézzel írott levél volt, amelyben meghívta a világsztárt a podcastjéba - de Taylor elutasította őt. Ezt követően elment egy koncertjére és a sjatós csapatán keresztül ezt meg is szellőztette a bulvárban. "Meghan részt vett Taylor Swift koncertjén Los Angelesben, és gondoskodott róla, hogy a bulvársajtó tudja, hogy ott volt. Fontos volt Meghan számára, hogy az itteni pletykalapok tudassák vele, hogy ott volt, és azt akarta, hogy az emberek tudják" - mondta Kinsey Schofield amerikai újságíró és királyi szakértő a GBN America című műsorában az év elején.

"Ha emlékeztek, Meghan Markle írt egy levelet Taylor Swiftnek, amelyben megkérte, hogy szerepeljen a podcastjében, Taylor pedig rávette az embereit, hogy lépjenek kapcsolatba Meghannel, és utasítsák vissza a meghívást. Vilmos herceg és Taylor azonban nagyon jó kapcsolatot ápolnak, van egy nagyon vicces videó 2013-ból, ahol Bon Jovival ropják egy jótékonysági rendezvényen. (...) Szerintem Taylor azt mondja, "megtaláltam az oldalamat, választottam egy oldalt"" - idézi a királyi szakértőt a Mirror című brit lap.

Hiába: sokak szerint Meghan csak egy dologra vágyik, de szüntelen, az pedig a figyelem.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés