Hirdetés
Hirdetés

Heves kritika zúdul Meghan Markle a ruhája miatt - ez az oka

Egy szakértő szerint nagy baklövést követett el.


A 39 éves Harry herceg és a 42 éves Meghan hercegné még két héttel azután is, hogy visszatértek a kaliforniai Montecitóba, nagy vihart okoznak a nigériai útjukkal. Ennek egyik oka azok a ruhák és ékszerek, amiket magukkal vittek az útra. Már több mint négy éve, hogy elhagyták a királyi családot, ennek ellenére úgy érkeztek meg Nigériába, mintha ők maguk lennének a királyi pár. A ruhákat, amelyeket a hercegné az út során viselt, mintegy 120 ezer fontra, azaz több mint 54 millióra forintra becsülik a szakértők. A királyi család szakírója, Jennie Bond szerint ez egyértelmű jele annak, hogy még mindig a királyi család tagjainak tekintik magukat.

Talán Meghan úgy érezte, hogy ezt várják el tőle, mert még mindig királyi családtagnak érzi magát, még ha nem is akar az lenni. Személy szerint kicsit furcsának tartom, de remekül nézett ki

- magyarázta a BBC egykori királyi tudósítója a Times rádiónak adott interjújában.

A 42 éves színésznő többek között egy 450 font (körülbelül 203 ezer forint) értékű, Heidi Merrick által készített barackszínű maxiruhát viselt, amelyet Lanvin arany vintage fülbevalóval és egy hozzá illő, 1453 font (körülbelül 658 ezer forint) értékű nyaklánccal, valamint egy 50 ezer font (körülbelül 22,6 millió forint) értékű Lorraine Schwartz-gyűrűvel kombinált. Egy 4 391 fontért (körülöbelül 2 millió forint) kínált gyémánt karkötő és egy 20 824 fontért (körülbelül 9,4 millió forint) kínált „Tank Française” karóra tette teljessé a megjelenést. Azaz ez az egy szett körülbelül 35 millió forintba került.

Gyerekek százai ehetnének évekig ennek a szettnek az árából.
Gyerekek százai ehetnének évekig ennek a szettnek az árából. Profimedia/RedDot

Vajon Meghan komoly hibát követett el ezzel? „Nekem személy szerint van egy kis problémám azzal, hogy Meghan vagy bárki más, beleértve a királyi család tagjait is, ilyen drága ruhákat viseljen, és több ezer és ezer font értékű ékszerekkel legyen feldíszítve, amikor egy olyan országba utazik, mint Nigéria” - kritizálta Jennie Bond az egykori színésznő ruhaválasztását, hozzátéve: „Én személy szerint nem értem, hogy lehet ilyet csinálni. Kicsit oda nem illőnek tűnik, amikor a legtöbb nigériai arra gondol, hogy mit fognak enni legközelebb”.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés