Hirdetés
Hirdetés

Meghan Markle: ezért irritálta a királynőt a menyasszonyi ruhájával

Meghan hercegné az esküvőjén egy Givenchy-ruhájban varázsolta el a világot. De egy valakit biztosan nem.

2018. május 19-én a Meghan hercegné és Harry herceg a windsori kastély kápolnájában mondta ki a boldogító igent. Hat év telt el azóta - de az esemény képei mőig élénken élnek a fejünkben. Katie Nicholls, királyi szakértő "The New Royals" című könyvében erről a különleges napról is mesél, és elárulta, hogy Erzsébet királynő miért nem rajongott Meghan ruhájáért. "A királynőt meglepte, hogy Meghan tiszta fehéret viselt az esküvője napján" - mesélte egy, a királynőhöz közeli forrás, hozzátéve: "Talán ez egy generációs dolog, de ő úgy gondolja, ha már voltál házas, akkor törtfehéret viselsz az esküvőd napján".

2018. május 19-én az egész világ a királyi esküvőt nézte. Erzsébert kirélyné rossz szemmel.
2018. május 19-én az egész világ a királyi esküvőt nézte. Erzsébert kirélyné rossz szemmel. Profimedia/RedDot

De ahelyett, hogy törtfehér színű ruhában házasodott volna, Meghan a Givenchy tervezőjének, Claire Waight Kellernek egy egyedi tervezésű, tiszta fehér árnyalatú ruhájában tündökölt a második esküvőjén. Ez nem tetszett Erzsébet királynőnek. Meghan ugyanis már volt házas: 2011. szeptember 10-én ment hozzá Trevor Engelson filmproducerhez, a házasságuk 2013-ban ment tönkre

Camilla bézs-kékben

Hivatkozás másolása

Károly király 2005. április 9-én vette feleségül Camillát, akinek ez volt a második esküvője, miután 1973. július 4-én Andrew Parker-Bowlesnek mondta ki az igent. Camilla azonban nem fehér ruhában, hanem egy bézs-kék szettben ment hozzá Károlyhoz.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés