Hirdetés
Hirdetés

Meghan hercegné: "Néha nehéz nekünk!"

A párnak egyszerre három találkozója is volt azon a bizonyos napon.

A 39 éves Harry herceg és 42 éves feleségfe, Meghan hercegné nigériai útjuk utolsó napján megérkezett Lagosba. A repülőtéren többek között Babajide Sanwo-Olu, lagosi kormányzó, táncosok és bámészkodók fogadták őket - tette közzé a People című amerikai magazin munkatársa, Simon Perry az Instagramon. Meghan aznap egy hagyományos szoknyát viselt, amelyet állítólag ajándékba kapott Abujában, és egy Carolina Herrera által készített fehér blúzt.

Giants of Africa az a szervezet, ami nem csak kosárlabdára, az életre is neveli a gyerekeket.
Giants of Africa az a szervezet, ami nem csak kosárlabdára, az életre is neveli a gyerekeket. Profimedia/RedDot

Az „Giants of Africa” nevű nonprofit szervezet által szervezett eseményre mentek tovább, amely fiatalokkal foglalkozik, és a kosárlabdát arra használja, hogy a pályán túlmutatva az életre neveljen. Harry és Meghan nemcsak a szervezet és az Archewell Alapítványuk közötti partnerséget jelentették be, hanem a hercegnének többek között az 53 éves Masai Ujiri egykori kosárlabdázó is gratulált anyák napja alkalmából. „Néha nehéz számunkra, hogy távol vagyunk a gyerekeinktől és a családunktól, hogy valami ilyesmit megvalósítsunk. [...] De hogy ezt megtesszük, az elkötelezettségről tanúskodik” - magyarázta.

Újabb nigériai út?

Hivatkozás másolása

A házaspár Sanwo-Olu meghívásának is eleget tett Lagosban, az eseményre pedig ismét átöltöztek. A hercegné egy bájos kanárisárga ruhában vett részt a fogadáson, míg a herceg láthatóan ragaszkodott a megjelenéséhez, bézs színű zakót, fehér inget és sötét nadrágot viselt. Azonban egy nyakkendőt is felvett, valószínűleg azért, hogy egy kicsit elegánsabbá tegye az öltözéket. A kormányzó ráadásul ismét meghívta őket Lagosba. Elismerte Harry és Meghan munkáját az Invictus Games keretében, amit a herceg kezdeményezett, és arról is beszélt, hogy Nigériában  is meg lehetne ezt rendezni a jövőben.

Sanwo-Olu meghívásának is eleget tett a sztárpár Lagosban. Át is öltöztek az eseményre.
Sanwo-Olu meghívásának is eleget tett a sztárpár Lagosban. Át is öltöztek az eseményre. Profimedia/RedDot

Mielőtt Harry és Meghan visszatérne gyermekeikhez, Archie herceghez és Lilibet hercegnőhöz Kaliforniába, a királyi család látogatása vasárnap egy újabb fogadással és egy jótékonysági pólóversennyel ért véget. Harry és Meghan számára a háromnapos nigériai látogatás az első nagyobb körút azóta, hogy 2020-ban lemondtak a királyi család rangidős tagságáról és az Egyesült Államokba költöztek.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés