Hirdetés
Hirdetés

Csúnya vádak Meghan Markle-ről - Harry is az áldozata

Meghan hercegnét egyre többször érik kritikák. Sokak szerint nem a nemes szándékok vezérlik.


Ezt az imidzset biztos nem maga választotta. Meghan hercegné állítólag meg van győződve arról, hogy a Harry herceggel kötött házassága jobbá tette őt és feljebb került azon a bizonyos ranglétrán. Ennek köszönhetően pedig sokak szerint egyrészt egymástól, másrészt a remélt sikerektől is messzire kerültek az elmúlt hónapokban. A népszerűségi listákról nem is beszélve. Ennek következtében jövedelmező szerződésektől estek el, pedig Meghan életének meghatározó része a pénz. A királyi szakértő szerint így a közeljövőben tovább omolhat a vár, amit a királyi családnak hátat fordító pár maga épített.

"Sajnos Harry herceg és Meghan hercegné bármit megtesznek, ami előreviszi őket és pénzt hoz nekik. Hihetetlenül érdekli őket a pénz, és nem az emberek" - mondta az Expressz híre szerint a tévében Angela Levin, királyi szakértő, de hozzátette: Harrynél ez nem volt mindig így. "Amikor Harry életrajzát írtam, és elkísértem őt, nagyszerűen tudott bánni a volt katonákkal. (...) Ő csodálatos volt, de Meghan nagyon esetlen. Nincs hozzászokva ahhoz, hogy ilyen emberekkel beszélgessen, és nem hiszem, hogy akar is" - folytatta a szerző.

Rivális: Katalin

Hivatkozás másolása

Angela Levin szerint pontosan ez különbözteti meg Meghan hercegnét örök riválisától, Katalin hercegnétől. Mert bár az egykori színésznő legszívesebben egy szintre kerülne a walesi hercegnével, hiányzik belőle minden, ami a sógornőjét jellemzi: a melegség, a szív és az együttérzés. Legalábbis ez a királyi szakértő véleménye. Szerinte Harry herceg és Meghan hercegné mutatni szeretné, hogy milyen csodálatos. Ami szöges ellentétben áll azzal, amit Vilmos herceg és felesége tesz. "Vilmos és Katalin segíteni akarnak. Nem magukért tesznek valamit, hanem segíteni akarnak" - így a szakértő.

Kemény szavak Angela Levintől. A brit újságírónő, aki a Daily Mailnek és más kiadványoknak ír, és egyértelműen nem rajong Harryért és Meghanért.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés