Hirdetés
Hirdetés

Megerősítették! Első babáját várja a magyarok kedvenc színésznője

33 évesen jelentette be a sorozatsztár, érkezik az első gyermeke.
33 évesen jelentette be a sorozatsztár, érkezik az első gyermeke. Instagram/ashleybenson

A közelmúltban már felröppentek a pletykák a pici érkezéséről, a sztárpár azonban nem ragált a sajtóhírekre.

Ashley Benson most megerősítette, hogy ő és vőlegénye, Brandon Davis első közös gyermeküket várják. A hír épp egy hónappal ezelőtt már megjelent az In Touch magazinban, akkor a színésznő egyik közeli ismerőse kotyogta ki a babahírt. "Terhes, és alig várja, hogy ez az új fejezet kezdődjön az életében" - mondta a neve elhallgatását kérő forrás, aki annyit tudott csak biztosan: a Hazug csajok társasága színésznője szeptemberben már biztosan várandós volt.

Egy bababoltban jelent meg a sztárpár, megmutatta kerekedő pocakját a színésznő.
Egy bababoltban jelent meg a sztárpár, megmutatta kerekedő pocakját a színésznő. Instagram/ashleybenson

A hét elején Ashley és vőlegénye, a 44 éves Brandon Davis beugrottak egy ismert bababolt bemutatótermébe Beverly Hillsben. Körbenéztek és hevesen jegyzeteltek. Állítólag már a babaváró bulira írták össze a kívánságaikat a vendégek számára. A leendő anyuka egy hosszú, fekete ruhában, mosolyogva erősítette meg a hírt, miközben az egyik kezét egy pillanatra a kismama pocakja alatt pihentette meg.

A sztárpár személyesen ment el egy üzletbe, és ott jelentette be az örömhírt.
A sztárpár személyesen ment el egy üzletbe, és ott jelentette be az örömhírt. Instagram/ashleybenson

Ashley Bensont és a milliárdos olajmágnás, Marvin Davis unokáját idén januárban látták először együtt egy kosármeccsen. "Sok közös barátjuk van, és mindketten szuper szórakoztató és nagyon társasági emberek" - ámondta a People informátora nem sokkal később. A pár júliusban jegyezte el egymást, Ashley egy Insta-sztorit is megosztott a hatalmas gyémántgyűrűjéről.

Címlapfotó: Instagram/ashleybenson

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés