Hirdetés
Hirdetés

Elhajlási engedély: a Marvel-sztár zöld utat adott a feleségének és egy világhírű énekesnek

Chris Pratt felesége nagy rajongója az énekesnek.

A 34 éves Katherine Schwarzenegger a Marvel 44 éves sztárja 2019 óta házasok. „Minden szót ismer” - mesélt az Entertainment Tonightnak hétfőn A galaxis őrzői sztárja felesége képességéről, ami egy amerikai énekes slágereit illeti. Sőt, odáig is elment, hogy azt is elmondta, sokkal többet engedne meg kedvesének, minthogy Usherre csak énekeljen: „Szóval Usher valószínűleg az ő szabadkártyája. Nem hibáztathatom őt” - mondta a humoráról is ismert színész, miközben a biztonság kedvéért kacsintott egyet

Usher nemrég nősült meg, így gyaníthatóan nem él majd a lehetőséggel. Ha komoly, ha nem.
Usher nemrég nősült meg, így gyaníthatóan nem él majd a lehetőséggel. Ha komoly, ha nem. Profimedia/RedDot

Az interjúban azt is elmondta, hogy csak akkor szerzett tudomást felesége zenei preferenciájáról, amikor egy autós utazás során a hangszórókon keresztül a „Yeah” előadója szólt. A közelmúltban megrendezett Super Bowl-on, ahol Usher lépett fel a félidei show-n, a hollywoodi sztár egy videót posztolt feleségéről, amint boldogan táncol a képernyő előtt. Ironikusan azt írta: „Usher rám gondolt, amikor azt énekelte, hogy "Ne hagyd a csajodat körülöttem"?”.

Mindenesetre egy dolog biztos: Usher már nem szingli. A szupersztár nem sokkal a Super Bowl után vette feleségül barátnőjét, Jennifer Goicoecheát.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés