Hirdetés
Hirdetés

Egy tetkója nagyon zavarja Megan Foxot

Több mint 20 tetoválást csináltatott már, de nem mind bizonyult jó döntésnek.
Több mint 20 tetoválást csináltatott már, de nem mind bizonyult jó döntésnek. Instagram/meganfox

Közel két tucat tetkó díszíti a három gyermekes sztáranyuka testét, de most az egyik nagyon zavarja őt - el kell tűnnie.

A 37 éves Megan Fox a "The Drew Barrymore Show"-ban azt is elárulta, mire gondol pontosan. "Ez az egész karom, szóval nem nagy ügy" - mondta szarkasztikusan az egyik karjára mutatva, majd magabiztosan hozzátette: "nem lesz baj, megmentjük." Ugyanakkor nem ez az első eset, hogy a színésznő megbánta egy tetkóját. Persze, a szakítása után a férje neve tényleg fura volt a testén, nem akárhogy oldotta meg.

Brian Austin Greennel három gyermekük született, férje nevét a hasára testováltatta. De egy kígyó mögé rejtették.
Brian Austin Greennel három gyermekük született, férje nevét a hasára testováltatta. De egy kígyó mögé rejtették. Instagram/jesse.tattoo

Miután Megan Fox váratlanul elhagyta gyermekei apját, majd ugyanezzel a lendülettel összejött Machine Gun Kelly-vel, ott volt rögtön a feladat: el kellett rejteni a szerelmi tetoválását. Férje nevét, ami a hasfalát díszítette, egy méretes kígyóval takarták el, ami a csípőjétől a bikinivonaláig húzódik. De nem csak Megan, jelenlegi párja is rajong a tetkókért. Tavaly ő mutatta meg a közös szerelmi tetkójukat Megannel: egy-egy voodoo baba került a bal gyűrűsujjukra. Reméljük, nem bánják meg soha.

Megan és Machine Gun szerelmi tetkója olyan, mint ők maguk - bizarr.
Megan és Machine Gun szerelmi tetkója olyan, mint ők maguk - bizarr. Instagram/machinegunkelly

Címlapfotó: Instagram/meganfox

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés