Hirdetés
Hirdetés

Gyilkosság volt? - Újabb fejlemények Matthew Perry ketaminos halála körül

Bár Matthew Perry 2023 októberében bekövetkezett halálát kezdetben balesetnek minősítették, egyre erősödik a gyanú, hogy harmadik fél is felelős lehet érte.

Újabb részletek a színész rejtélyes halálának ügyében: a toxikológiai vizsgálat kimutatta, hogy Perry "ketamin akut hatása miatt" halt meg. A ketamin egy erős érzéstelenítőszer, amellyel drogként illegálisan is visszaélnek. A People című amerikai portál szerint a nyomozás hamarosan lezárulhat, és "több embert" is jogi felelősségre vonhatnak.

Honnan származik a ketamin?

Hivatkozás másolása

A Los Angeles-i rendőrség bűnügyi vizsgálatot folytat annak tisztázására, hogy honnan származik a Perry vesztét okozó ketamin. Két szövetségi ügynökség is részt vesz a nyomozásban: az amerikai kábítószer-ellenes hatóság és az amerikai postai ellenőrző szolgálat. A ketamin mellett buprenorfin, egy erős fájdalomcsillapító nyomaira is bukkantak Perry vérében. A halottkém szerint a halál tényleges oka fulladás volt. Perry egész életében többször küzdött drog- és alkoholproblémákkal, de akkor most baleset, öngyilkosság, vagy gyilkosság történt? 

A színész halálának pontos körülményei továbbra is tisztázatlanok. A vizsgálat most arra deríthet majd fényt, hogy a halálát gondatlanság vagy akár szándékosság okozta-e.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés