Hirdetés
Hirdetés

Kiakadt a Jóbarátokra Jennifer Aniston - Az ok: Matthew Perry

Matthew Perry halála szétválasztja a Jóbarátok legendás sztárjait?

Egy hónapja már, hogy váratlanul elhunyt Matthew Perry, akinek a halála nem csak a színésztársait, családját és barátait, de az egész világot megrázta. Búcsúztatóján csak a szűk családja lehetett jelen, no és a Jóbarátok, akikkel ő maga is mindig egy családként tekintett. Courtney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, David Schwimmer és Matt LeBlanc azóta már egy-egy érzelmes bejegyzésben is elbúcsúzott Matthew Perrytől, a színfalak mögött azonban forrnak a kedélyek.

"Jennifer egyedül érezte magát a mentési kísérleteiben. Mindig Matthew házánál volt, folyton hívogatta, és ételt akart neki vinni. Más nem segített" - mondta Aniston egyik barátja.
"Jennifer egyedül érezte magát a mentési kísérleteiben. Mindig Matthew házánál volt, folyton hívogatta, és ételt akart neki vinni. Más nem segített" - mondta Aniston egyik barátja. Instagram/jenniferaniston

Jennifer Aniston állítólag azért akadt ki a többiekre, mert szerinte ők magára hagyták a színészt a nehéz időkben. Egy bennfentes szerint különösen Kudrow és Schwimmer hanyagolta el Matthewt. Bár mindnyájan tudták, milyen állapotban van, ők ketten állítólag csak nagyon ritkán keresték. A forrás szerint:

Jen nagyon hűséges ember. Mindig is igyekezett az egész csapatot összehívni, hogy segítsen Matthew-nak a szükség idején

Bár Perry temetésére együtt érkeztek a Jóbarátok, az akkor összehnagnak már se híre, se hamva. "Jennifer egyedül érezte magát a mentési kísérleteiben. Mindig Matthew házánál volt, folyton hívogatta, és ételt akart neki vinni. Más nem segített" - mondta Aniston egyik barátja. Ezt erősíti meg gyakorlatolag Courtney Cox egyik nyilatkozata, amiben azt ismerte be nyíltan, hogy mindannyian többet tehettek volna azért, hogy megmentsék Matthew-t a korai haláltól.

Címlapfotó: Instagram/jenniferaniston

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés