Hirdetés
Hirdetés

"Ments meg szerelem" - énekelte Márk 2007-ben - 34 évesen nem ismernéd fel az énekest

Németországban született, 2007-ben pedig valósággal berobbant a köztudatba.

Édesanyja Terebessy Éva operaénekesnőként 25 éven át élt és dolgozott Németországban, így Márk is ott született és cseperedett éveken át. A zene olyannyira az élete lett, hogy alig három évesen már hatvan dalt tudott előadni, majd zongorázni és fuvolázni is tanult. Közel 20 éve költöztek vissza Magyarországra, 2006-ban pedig jelentkezett a Megasztárba, de "csak" a Top 50-be jutott be. Egy év múlva mégis róla szólt minden: kiválasztották az S.O.S. Szerelem főcímdalának előadására. Az ország a dalért, a lányok Márkért őrültek meg.

Már díjak sorát söpörte be, két lemeze jelent meg pillanatok alatt, majd bejelentették, 2009-ben ő képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Azonban kiderült, a Vigyen el a szél című dal két évvel korábban már elhangzott a svéd televízióban, így Márk visszalépett. Az Eurovízió kommunikációja szerint kizárták. Márk ezt követően gyakorlatilag szinte eltűnt, bár azóta is aktívan zenék. Legutóbb a 34-et töltötte már, az egykori rajongói sem ismernének rá.

Új kép, új én - közölte Zentai Márk szeptemberben a friss fotója alatt.
Új kép, új én - közölte Zentai Márk szeptemberben a friss fotója alatt. Instagram/markzentai

Márk egy ideje a Mörk zenekar oszlopos tagja, s egyben frontembere is. A bandával pedig számos szakmai sikert elkönyvelhettek már itthon, és határon túl is. Az énekes azóta rendszeresen változtatja a külsejét, láthattuk már hosszú szakállal, írokéz frizurával, de szőkén is.

Címlapfotó: Youtube/ScreenShot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés