Hirdetés
Hirdetés

Bye-bye, Barbie! Margot Robbie új külsővel lepte meg a rajongóit - Fotó

Margot Robbie hosszú, világos szőke hajáról ismert. Nos, elfelejthetjük!

Hosszú évek óta a világosszőke hajával ismerjük őt, így szerepelt a Wall Street farkasa című filmben 2013-ban, és legutóbb is, a Barbie című alkotás főszereplőjeként. S közte? Általában a kettő között is. Csodálkozunk, hogy a színésznőnek látszólag elege lett ebből és végre ki mert próbálni valami újat?  Persze, az is lehet, hogy csak az új filmjének forgatása miatt változott ennyit Margot Robbie, egy paparazzi mindenesetre épp a munkálatok alatt és helyszínén csípte őt el. Rá sem ismertünk. A 33 éves színésznő eperszőke hajjal futott a paparazzi teleobjektíve elé.

Ha a szerep kedvéért, ha nem - ezzel a hajjal is gyönyörű Margot Robbie.
Ha a szerep kedvéért, ha nem - ezzel a hajjal is gyönyörű Margot Robbie. Profimedia/RedDot

A szín különösen szépen ragyogtatja kék szemeit, a finom vörös árnyalatnak köszönetően pedig talán sokkal jobban ragyog, mint korábban. Miközben az eleganciáról sem kelett azért lemondania. Talán nem tudtad, de: a meleg hajszínek jobban visszaverik a fényt, mint a hamvas árnyalatok, ezért mindig jobban ragyognak. Robbie ráadásul egy frufrut is végatott magának a 90-es évek stílusában, kócosan.

Eperszőke színnel variálja a 90-es évek frufru divatját. Tökéletes kombó.
Eperszőke színnel variálja a 90-es évek frufru divatját. Tökéletes kombó. Profimedia/RedDot

A színésznő öltözékének sincs már köze a Barbie-stílushoz. Egy tengerészkék felsőt kombinált széles szabású capri nadrággal. A szettjét pedig egy térdig érő barna bőrcsizmával egészítette ki. Gyanítjuk, nem csak a hajával teremt trendet.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés