Hirdetés
Hirdetés

Margot Robbie - Férje sosem hallott családi titkukat árulta el

Nyoma sincs a szerelmi fáradtságnak. A színésznő férje egy közös interjúban elárulta, miért nem tudják még mindig elengedni egymást.


Egy igazi álompár - és nem csak a vörös szőnyegen. A 33 éves Margot Robbie és 34 éves filmproducer párja, Tom Ackerley házasságuk hetedik évében is boldogan élnek. Ritkaság Hollywoodban, ahol a házasságok többségéből hiányzik a happy end. A "Sunday Times"-nak adott interjúban a téma elvileg az új, közös ginmárkájuk lett, de a pár váratlanul ritka betekintést engedtek a kapcsolatukba - és a férfi a romantikus kapcsolatuk titkairól beszélt.

Tom az, aki azonnal elragadtatja magát, ha a feleségéről kérdezik. Egyértelművé, hogy nem tudnak meglenni egymás nélkül. "Napi 24 órát" töltenek együtt - állítja a brit. "Zökkenőmentes" - bizonygatja, amikor a beszélgetés az üzlet és a szórakozás összeegyeztethetőségére terelődik. "Nekünk nincs olyan kapcsolónk, amit be- és kikapcsolhatsz. Minden egy dologgá vált".

Egyre gyakrabban jelennek meg együtt.
Egyre gyakrabban jelennek meg együtt. Profimedia/RedDot

2016-ban Margot és Tom egy privát ceremónia keretében mondták ki egymásnak a boldogító igent az ausztráliai Gold Coaston. A párt azonban csak az elmúlt hónapokban jelent meg párként egy-egy nyilvános eseményen.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés