Hirdetés
Hirdetés

Manifesztáció telihold idején

A telihold idején végzett rituálék gyakran a lezárásról, elengedésről és az új energiák befogadásáról szólnak, mivel ez a holdfázis egy ciklus végét és egy új kezdet lehetőségét jelképezi. Íme egy egyszerű telihold rituálé, amit követhetsz:

1. Készíts elő egy csendes teret
  • Keress egy nyugodt, zavartalan helyet, lehetőleg ahol látod a teliholdat, vagy akár a szobádban is megteremtheted a megfelelő hangulatot gyertyákkal, kristályokkal és illóolajokkal. A fehér gyertya gyakori választás, mert a tisztaságot és az újrakezdést szimbolizálja.
2. Tisztítsd meg a teret
  • Használj füstölőt, zsályát vagy Palo Santo-t a tér energetikai megtisztítására. Ezzel a negatív energiákat és a feszültségeket is "elűzheted".
3. Reflexió és elengedés
  • Ülj le kényelmesen, és gondolkodj el azon, milyen érzelmeket, szokásokat vagy helyzeteket szeretnél elengedni az életedből. Írj egy listát róluk, majd egy szimbolikus gesztussal (például papírégetés) engedd el őket.
4. Meditáció
  • Végezz egy rövid meditációt, összpontosítva a belső békére, a hála érzésére és az új lehetőségek fogadására. Vizualizálhatod, ahogy a hold fénye megtisztít és feltölt energiával.
5. Kristályok tisztítása és feltöltése
  • Ha kristályokat használsz, helyezd őket a holdfénybe vagy az ablakpárkányra, hogy magukba szívják a telihold energiáját. A telihold ideális időszak ezek megtisztítására és feltöltésére.
6. Hála és megerősítések
  • Fejezd be a rituálét hálaadás gyakorlásával. Mondj ki pozitív megerősítéseket, amelyek segítenek az új ciklusba lépni, például: "Nyitott vagyok az új kezdetekre, és elengedem mindazt, ami már nem szolgál."
7. Víz vagy fürdő
  • Néhányan teliholdas fürdőt is vesznek, gyógynövényekkel (pl. levendula, rózsa), amelyek segítenek a relaxációban és a tisztulásban. A fürdő szimbolizálhatja a tisztulást és az új energiák befogadását.

Ez a rituálé segíthet abban, hogy jobban kapcsolódj a holdciklusokhoz, és mélyebb lelki békét találj.

nyitókép: 123rf.com

Hivatkozás másolása
Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés