Hirdetés
Hirdetés

Madeleine hercegnő: "Nem túl boldog" húsvéti fotója nagy vitát kavar

Hagyomány, hogy a közösségi oldalán kíván boldog ünnepeket, ez a fotó kiborítja a követőit.

Nem ritka, hogy családi fotókat oszt meg a 41 éves Madeleine hercegnő az Instagram-oldalán, ez alól az idei húsvétvasárnap sem volt kivétel. Az a fotó azonban, amit a svéd uralkodó 2024. március 31-én posztolt az internetre, kérdéseket vetett fel rajongói körében. Madeleine hercegnő rózsaszín környezetben pózol lányaival, a 10 éves Leonore hercegnővel és a 6 éves Adrienne hercegnővel - férjének, a 49 éves Chris O'Neillnek és fiának, a 8 éves Nicolas hercegnek nyoma sincs.

Boldog Húsvétot

- írta a képéhez. Míg Madeleine hercegnő és a kis Adrienne még egy-egy szolíd mosolyt is megengedett magának a képen, addig Leonore hercegnő meglepő tekintettel néz a kamerába. Úgy tűnt, hogy nincs túl sok kedve az anya-lánya fotóhoz. Ezt Madeleine Instagram-követői is észrevették. "Leonore nem tűnik túl boldognak..." - kommentálta az egyik rajongó, míg egy másik hozzátette: "Hol vannak a boldog arcok?".

Boldog Húsvétot - írta ez alá a képe alá Madelein hercegnő. Szerintetek boldognak tűnik?
Boldog Húsvétot - írta ez alá a képe alá Madelein hercegnő. Szerintetek boldognak tűnik? Instagram/princess_madeleine_of_sweden

Persze, a leghűségesebbek nem keresik a fogást a képen. "Boldog húsvétot nektek és a babáitoknak. Imádom ezt a képet, 3 gyönyörű hercegnő" - írja a svéd hercegnő egyik lelkes követője. Míg egy másik: "Milyen gyönyörű fotó! Nagyon boldog húsvétot kívánok mindannyiótoknak!" Hogy hová lett Chirs és Nicolas herceg, az nem derült ki.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés