Hirdetés
Hirdetés

Lilibet hercegnő 3 éves lett: kiderült Károly király ajándéka

Bár ő a hatodik a trónöröklési sorban, Lilibet hercegnőről keveset tudunk.

Harry herceg és Meghan hercegné kislánya 2021. január 4-én született, így ma már a harmadik életévét tölti. Két nappal a születése után hozták nyilvánosságra a szülei az érkezését. A Lilibet nevet az Erzsébet királynő iránti tisztelet miatt adták neki a szülei, az ő családneve ugyanis Lilibet. A Diana nevet pedig természetesen Harry édesanyja, Diana emlékére. A kislány első szülinapját még Nagy-Britanniában ünnepelték, amiről a Netflix dokumentumfilmjében csodás felvételeket is láthattunk.

A Netflix dokumentumfilmben intim pillanatokról osztottak meg felvételeket Meghanák. Lilibetről is.
A Netflix dokumentumfilmben intim pillanatokról osztottak meg felvételeket Meghanák. Lilibetről is. Profimedia/RedDot

Ebben a filmben láthattuk a kislány keresztelőjét és az első lépéseit is kamerák rögzítették. Amikor néhány hete Harry és Meghan Nigériába látogatott, utóbbi egy interjúban árulta el, hogy a kislányuk azóta már beszélni is tud. Mindezek fényében meglepő, hogy Károly király csak egyszer találkozhatott eddig a legkisebb unokájával. Ennek ellenére állítólag nagyon fontos helyet foglal el a szívében. A nagypapa így nem akármilyen ajándákkal lepi meg állítólag Lilit.

Egy olyan kis játszóházzal lepi meg állítólag, amilyennel Erzsébet királynő és testvére, Margit hercegnő gyerekkorában játszott. Talán be is számolnak majd erről a hírről.

Címplafotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés