Hirdetés
Hirdetés

Liam Payne - Megdöbbentő részletek az előzetes boncolás eredményéről

Az előzetes boncolási jegyzőkönyv új részleteket árul el a túl fiatalon elhunyt One Direction-sztár halálának okáról.

Liam Payne mindössze 31 évesen halt meg, miután leesett egy erkélyről egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről. A helyi ügyészség bejelentette, hogy az esetet „kétes halálesetként” vizsgálják. A One Direction nevű elismert fiúbanda egykori tagja az előzetes boncolási jegyzőkönyv szerint polytrauma (a test különböző részein keletkezett több életveszélyes sérülés), valamint belső és külső vérzés következtében halt meg. Azt egyelőre még vizsgálják, hogy az énekes fogyasztott-e kábítószert.

A nyomozás eddigi adatai szerint minden jel arra utal, hogy Payne egyedül volt a szállodai szobájában, amikor a tragédia megtörtént. Tekintettel a testhelyzetre és az esés okozta sérülésekre, az ügyészség azt feltételezi, hogy az énekes nem próbálta megvédeni magát az eséstől. Mint a hatóságok a People-nek megerősítették, Payne állítólag „leugrott” az erkélyről. Nem zárható ki azonban, hogy félig vagy teljesen eszméletlen állapotban volt.

Payne szállodai szobájában állítólag „kábítószernek és alkoholos italnak tűnő anyagokat, valamint több összetört tárgyat és bútort” találtak a tetthelyen. A nyomozók szerint állítólag drogfogyasztás miatt történhetett „egyfajta kitörés”. A rendőrségre már szerda délután, helyi idő szerint délután 5 óra körül érkezett egy segélyhívás, egy meg nem nevezett férfi állítólag agresszívan viselkedett a szállodában, feltehetően alkohol és/vagy kábítószer hatása alatt állhatott. Payne állítólag napokig nem engedte be a szálloda személyzetét a szobájába.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés