Hirdetés
Hirdetés

Szívszorító képek: Liam Payne apja a tragédia helyszínére érkezett

A One Direction énekesének, Liam Payne-nek néhány nappal ezelőtti halála után most édesapja, Geoff Payne látogatott el a baleset helyszínére Buenos Airesben - a rajongók együtt gyászolnak vele.


Három nappal az egykori fiúbanda sztárja, Liam Payne, tragikus halála után még mindig nagy a szomorúság szerte a világban. A One Direction egykori énekese 2024. október 16-án, szerdán az argentin fővárosban, Buenos Airesben egy szálloda harmadik emeletéről zuhant le, majd meghalt. A találgatások szerint Payne a lezuhanása előtt kábítószert fogyaszthatott, de ezt hivatalosan még nem erősítették meg. Mint ahogy arról többek között a TMZ amerikai celebportál is beszámolt, az énekes édesapja, a 66 éves Geoff Payne tegnap, pénteken Buenos Airesbe érkezett, hogy találkozzon az illetékes hatóságokkal. Meglátogatta a Casa Sur Palermo szállodát is, amely előtt Liam Payne szerdán meghalt. Szívszorító jelenetek zaklottak le a rögtönzött emlékhely előtt.

A rajongókkal együt gyászolja fiát Geoff Payne.
A rajongókkal együt gyászolja fiát Geoff Payne. Profimedia/RedDot

A beszámoló szerint szívszorító jelenetek játszódtak le ott. A zenész gyászoló rajongói rögtönzött emlékművet állítottak a járdán a luxusszálloda előtt, ahol Geoff Payne hosszú ideig maga is megállt. Némán és könnyekig meghatódva nézte az ott elhelyezett virágokat, gyászüzeneteket és fotókat. Felvett néhányat a rajongók által írt levelek közül, hogy alaposabban tanulmányozza őket. Megköszönte a jelenlévő rajongók támogatását is.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés