Hirdetés
Hirdetés

Egy valóságos vagyon: Letícia királyné kölcsönözte a ruháját - Fotók

Röviddel az olimpiai játékok előtt az európai királyi családok egy színvonalas divatpárbajba bocsátkoztak - a jelek szerint a spanyol Letícia királynő nyert.

Ezekben a napokban minden szem Párizsra szegeződik, a hivatalos megnyitóval ma elkezdődnek az olimpiai játékok. Egy ilyen színvonalas sportesemény mindig hírességek százait vonzza az adott városba és nincs ez másképp idén sem. A spanyol Fülöp király és Letícia királynő belépője is emlékezetes lett.

Legendás ruhadarab

Hivatkozás másolása

Letícia királynő különösen extravagáns ruhát választott a párizsi útra, a szett gyönyörű hímzésekkel, gyöngyökkel és kristályokkal van kirakva. Nem túlzás: egy vagyonba kerülhet. Ezt támaszthatja alá az is, hogy a királynő csak kölcsönkérte azt. Az egyedi darab valójában a kifutóra készült. Pontosabban a Christian Dior Couture 2024-es tavaszi kollekciójához. A bemutató után tehát egyenesen a francia luxusmárka archívumába került volna, de a királynő kérése miatt most eltértek a protokolltól.

Letícia királynő a Dior egyik új darabját kérte kölcsön.
Letícia királynő a Dior egyik új darabját kérte kölcsön. Profimedia/RedDot

Katalin hercegné ihlette

Hivatkozás másolása

Szintén a francia fővárosban jelent meg Charlène, monacói hercegnő. A 66 éves Albert herceg 46 éves felesége egy aszimmetrikus nadrág és egy szűk felső kombinációban állt a fotósok kamerái elé - klasszikus feketében, mégis kifinomultan. Egy valami azonban sokaknak szemet szúrt, egy név: Alexander McQueen. A divatkirály évtizedek óta öltözteti Katalin hercegnőt, még az esküvői ruháját is ő tervezte.

Charlene Katalin hercegné kedvenc tervezőjétől választott ruhát.
Charlene Katalin hercegné kedvenc tervezőjétől választott ruhát. Profimedia/RedDot

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés