Hirdetés
Hirdetés

Megszegi első számú randiszabályát Leonardo DiCaprio

Hollywood és a nők nagy kedvence: és most sokak számára visszatér a remény.

Évek óta téma a bulvárban: akárki akármit állít, Leonardo Dicaprio általában szakít az aktuális párjaival, ha azok betöltik a 25-öt. Példák tucatja igazolja ezt. Igen ám, de a jelenlegi partnere, az olasz szupermodell, Vittoria Ceretti nemrég már a 26. születésnapját ünnepelte.

Vége a 25-ös szabálynak?

Hivatkozás másolása

Míg Leonardo DiCapriót továbbra is olyan filmekben nyújtott alakításaiért ünneplik, mint a Titanic és A Wall Street farkasa, a magánélete gyakran vad találgatások tárgya. Így derült fény arra is, hogy 25 év alatt senki nem rúg labdába nála. Most azonban, hogy Ceretti betöltötte a 26-ot, a jelek szeirnt minden megváltozott. De vajon mi? Egyelőre csak találgatni lehet, ami viszont tény, a fiatal olasz modellnek többen is jelezték a szülinapi jókívánságok közt, hogy bizony túlkoros lett, ami a színész preferenciáit illeti.

Dicaprio azóta is rendszeresen Vittoria társaságában érzi jól magát.
Dicaprio azóta is rendszeresen Vittoria társaságában érzi jól magát. Profimedia/RedDot

Pszichológiai okok

Hivatkozás másolása

Dania Schiftan szerint számos lehetséges oka lehet Leo különös "szokásának", a traumatikus élményektől kezdve a pszichológiai problémákon át egészen addig, hogy ez az egész csa egy beidegződés. A terapeuta szerint gyakran előfordul, hogy az emberek úgy érzik, hogy csapdába estek egy bizonyos mintában, anélkül, hogy ennek tudatában lennének. DiCaprio viselkedése is példa lehet erre a jelenségre. Az ilyen emberek azonban gyakran elégedetlenek az életmódjukkal, és változásra vágynak. És ebben egy terápia akár segítség is lehet.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés