Hirdetés
Hirdetés

Legnépszerűbb lánykérések a Tiktokon

Valentin nap a szerelmesek ünnepe, kiváló alkalom a lánykérésre. Azt eddig is tudtuk, hogy február 14-e az év legnépszerűbb napja, ami az eljegyzéseket illeti egy kutatásból  azonban az is kiderült, mit jelent ez számokban.

Egy felmérés szerint  a férfiak 19 százaléka és a nők 12 százaléka gondolja úgy, hogy az eljegyzés előtt a szülőket is illik megkérdezni a dologról. A megkérdezetteknek mindössze 8 százaléka gondolja, hogy az eljegyzési gyűrű elengedhetetlen a lánykéréshez.

Érdekesség, hogy a férfiaknak  a negyede jobban örülne, ha a lány tenné fel a nagy kérdést – azonban csak a nők 10 százaléka vallotta, hogy féltérdre ereszkedne a párja előtt. A Valentin-nap (12%) után egyébként a karácsony (9%) a második legnépszerűbb dátum. A megkérdezettek 46 százaléka tartja jó ötletnek, hogy egy ünnepnapon történjen az eljegyzés.

Valentine’s Day (magyarul: Bálint-nap) ünnepe a 20. század végétől világszerte elterjedt  „szerelmes-ünnepként”. Az angolszász szokás Magyarországon  mint Valentin-nap vált ismertté és népszerűvé az 1990-es évektől kezdődően. Ezen az ünnepen a szerelmesek megajándékozzák egymást, vagy szerelmes üzenettel kedveskednek párjuknak.

Varázslatos lánykérési ötletek a tiktokon:

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés